Mercedes C63 AMG intra in scena - Un nou aspect, aceeasi inima de leu

Mercedes C63 AMG intra in scena - Un nou aspect, aceeasi inima de leu
Noul Mercedes C63 AMG renunta la incercarea sa nereusita de a se ascunde de privirile curiosilor si cauzeaza un adevarat impact in randul iubitorilor de super-sedanuri inzestrate cu super-cifre.
Distribuie pe Facebook
In goana noastra rapida catre cuprinzatoarea galerie foto oficiala, tinem sa reamintim ca cea mai noua creatie a obsedatilor dupa putere din Affalterbach, reuniti sub organizatia botezata literal A-M-G, pastreaza sub capota uriasul-si-gloriosul motor V8 de 6.3 litri. Ba chiar mai mult de atat, valorile maxime au ramas batute in cuie la 457 cai putere si 600 Nm, adevaratele noutati sosind abia acum - intreaga putere va fi transmisa integral rotilor spate cu ajutorul cutiei AMG SPEEDSHIFT MCT in sapte trepte (aceeasi cutie este prezenta si pe roadsterul Mercedes SL63 AMG), in timp ce transferul de tehnologie dintre C63 AMG si SLS AMG, botezat AMG Performance package, ii va permite primului sa vina la pachet cu pana la 487 cai putere. Performantele? 0 - 100 km/h in doar 4.5 secunde, timp din care se scad alte 0.1 secunde in cazul in care optezi pentru pachetul de performanta - optiune disponibila pentru 7.166 euro.

Mercedes C63 AMG intra in scena - Un nou aspect, aceeasi inima de aur

In ceea ce priveste latura estetica, noul Mercedes C63 AMG pare a se bucura de un aspect mai putin salbatic decat vechiul model, urmand linia de design impusa de versiunea cu facelift a lui Mercedes C-Class. La final anuntam si pretul oficial - de la 71.340 euro, apoi incheiem cu o ultima precizare - da, versiunea Estate inca traieste!

Mercedes C63 AMG intra in scena - Un nou aspect, aceeasi inima de aur

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Mercedes C63 AMG - Galerie Foto
mai multe