Mercedes C63 AMG isi face din nou aparitia, primele detalii ies la suprafata!

Desi noul Mercedes C63 AMG nu ar fi trebuit sa vada lumina zilei mai devreme de Geneva Motor Show 2011 (in traducere libera asta inseamna luna martie), modelul german de performanta si-a facut aparitia pe internet ceva mai des decat Jay Leno si emisiunea sa. Mai mult de atat, ultima peripetie a super-sedanului/break-ului din Affalterbach (depinde de preferinte) include o mana serioasa de fotografii oficiale, livrate alaturi de primele detalii tehnice.
Distribuie pe Facebook

Din punct de vedere estetic, noul Mercedes C63 AMG urmeaza linia de design impusa de faceliftul versiunii standard, varianta de performanta a modelului german venind la pachet cu o parte frontala redesenata - ce include faruri, capota, grila si spoiler revizuite, spoiler spate cu difuzor inclus, stopuri cu LED-uri si jante pe 18 inci. Aspectul interiorului ramane momentan un mister, insa cel mai probabil designul va fi caracteristic celor de la AMG.

Mercedes C63 AMG isi face din nou aparitia, primele detalii ies la suprafata!

Sub capota, Mercedes C63 AMG pastreaza in continuare motorul V8 de 6.3 litri, ce dezvolta 457 cai putere si 600 Nm, insa primeste cutia de viteze in sapte trepte AMG Speedshift MCT. Pentru cei care vor mai mult de atat, un pachet de performanta va fi disponibil in viitorul apropiat, modelul german de performanta urmand a se lauda cu 487 cai putere si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.4 secunde (de la 4.6 secunde, valoare cu care se lauda versiunea "standard"). Tot la capitolul pachet de performanta includem si oglinzile, respectiv eleronul pentru portbagaj realizate din fibra de carbon, precum si etrierele finisate in rosii combinate cu jante vopsite in negru.

Mercedes C63 AMG isi face din nou aparitia, primele detalii ies la suprafata!

Noul Mercedes C63 AMG va debuta in premiera mondiala in primavara acestui an, la Geneva Motor Show, urmand a fi disponibil la vanzare, cel mai probabil, din vara.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes C63 AMG Facelift - Primele fotografii oficiale
mai multe