Mercedes G63 AMG 6x6 paleste in comparatie cu acest monstru. Are motor diesel de 6.7 litri si 1.000 Nm

Mercedes G63 AMG 6x6 paleste in comparatie cu acest monstru. Are motor diesel de 6.7 litri si 1.000 Nm
  • Cel de-al doilea model al companiei Devel se numeste Sixty
  • Este vorba despre un off-roader cu tractiune 6x6
  • Sub capota se ascunde o motorizare V8 diesel de 700+ CP
Distribuie pe Facebook

Un produs al companiei Devel, modelul Sixty porneste de la 450.000 de dolari. Ramane insa de vazut daca vor si exista cereri pentru off-roader-ul cu performante de top.

Atunci cand spui Devel, automat spui Sixteen. Dar supercarul cu motor in 16 cilindri si 5.000 de cai putere in varianta de top nu este singurul produs oferit de compania din Orientul Mijlociu.

Clientii au la dispozitie inclusiv un model pe nume Sixty, care ia forma unui off-roader extrem. Cu propulsie diesel de 6.7 litri si peste 700 de cai putere sub capota, cuplat la un sistem de tractiune 6x6.

Si mai interesant este insa modul in care automobilul arab... in linie dreapta. Cu pedala de acceleratie la podea, pe pista de drag, bate chiar si un Mercedes AMG GT S dupa cum urmeaza sa vezi.

Revenind acum la produsul cu care compania Devel se identifica, si anume supercarul Sixteen. Asa cum precizam si anterior, acesta ofera in varianta de top un motor in 16 cilindri, de 5.000 de cai putere.

Exista insa si un model entry-level, care mizeaza pe un V8 cu aproximativ 2.000 de cai putere sub capota. Acelasi propulsor este oferit, de altfel, si impreuna cu 3.000 de cai putere, daca te intrebai cumva.

De altfel, variantele V8 sunt singurele care vor putea circula pe drumurile publice. Acestea sunt disponibile la vanzare la 1.6 milioane, respectiv 1.87 milioane de dolari - un chilipir dupa raportul putere / pret.

Cu motor in 16 cilindri si 5.000 de cai putere, nota de plata a modelului Devel Sixteen urca pana la 2.2 milioane de dolari. Ca o comparatie, un Bugatti Chiron costa cel putin trei milioane de dolari si are doar 1500 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe