Mercedes-Maybach S600: Primele imagini ale noii limuzine de lux din Stuttgart

Mercedes-Maybach S600: Primele imagini ale noii limuzine de lux din Stuttgart
  • Noul Mercedes-Maybach S600 ni se arata in primele imagini oficiale
  • Limuzina germana va debuta in mod public la sfarsitul acestei luni
  • Sub capota se ascunde o motorizare V12 de 6.0 litri si peste 500 CP
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes continua expansiunea gamei S-Class, cea mai noua versiune a limuzinei de lux din Stuttgart venind la pachet alaturi de numele Maybach si o motorizare bi-turbo cu 12 cilindri in V.

Debutand in premiera mondiala la sfarsitul acestei luni, cu ocazia saloanelor auto ce se desfasoara la Guangzhou, respectiv Los Angeles, noul Mercedes-Maybach S600 isi propune sa concureze impotriva celor mai celor mai exclusiviste modele in patru usi ale momentului, precum Bentley Flying Spur si Rolls-Royce Ghost.

Mercedes-Maybach S-Class - Primele poze

Pentru a face o figura cat mai frumoasa, impresionanta limuzina de lux a producatorului din Stuttgart propune un interior fara cusur, cresterea ampatamentului cu cateva zeci de milimetri permitandu-le germanilor sa instaleze in partea din spate a automobilului doua fotolii individuale, reglabile electric si capabile sa se incline pentru un maximum de confort.

Aceeasi fotografie ce surprinde cockpit-ul noului Mercedes-Maybach S600 ne mai dezvaluie, de asemenea, si o restilizare a design-ului portierelor, respectiv aparitia unei console centrale alungite. Insertiile de piele partial perforata, accentele de lemn masiv si cusaturile realizate suv forma de carouri completeaza lista cu atractii principale.

Informatiile cu privire la impresionanta limuzina de lux a producatorului din Stuttgart se opreste pentru moment aici insa, tinand cont de numele sau, este de asteptat ca in compartimentul motor sa regasim o unitate bi-turbo cu 12 cilindri in V si capacitate de sase litri, sinonima cu un total de cel putin 530 cai putere si 830 Newton-Metri.

Mercedes-Maybach S-Class - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe