Mercedes ne dezvaluie intr-un final toate secretele noului C63 Coupe

Mercedes ne dezvaluie intr-un final toate secretele noului C63 Coupe
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului C63 AMG Coupe
  • Mult anticipatul rival al BMW-ului M4 F82 ascunde sub capota un V8 cu pana la 510 CP
  • Meniul continua cu interior si exteriorul proiectate pentru o agresivitate debordanta
Distribuie pe Facebook

Programat sa debuteze public in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara luna viitoare la Frankfurt, mult anticipatul rival al BMW-ului M4 F82 promite - asa cum era de altfel de asteptat, performante de top si un design pe masura.

Spre deosebire de concurentul sau bavarez, care ascunde sub capota un propulsor cu numai sase cilindri, noul Mercedes C63 AMG Coupe gazduieste in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V.

La fel ca si in cazul versiunii Sedan, respectiv variantei T-Modell, motorizarea V8 bi-turbo de patru litri este oferita in doua arome diferite, viitorii clienti avand de ales intre 476 CP si 650 Nm sau 510 CP si 700 Nm.

Indiferent de optiunea bifata, livrarea valorilor maxime se face catre puntea spate, prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte, care lucreaza impreuna cu un diferential cu alunecare limitata.

Noul Mercedes C63 AMG CoupeNoul Mercedes C63 AMG Coupe

Noul Mercedes C63 AMG Coupe

Drept urmare, performantele rezultate sunt dintre cele mai impresionante, noul Mercedes C63 AMG Coupe avand nevoie de exact patru secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Asta, bineinteles, in versiunea standard. Opteaza pentru varianta de top insotita de indicativul S, iar problema anterior amintita urmeaza sa-si gaseasca rezolvarea dupa doar 3.9 secunde, conform oficialilor germani.

In ceea ce priveste viteza maxima, ambele tipuri de clienti se vor confrunta cu familiara limita de 250 km/h, care poate fi insa mutata la 290 de kilometri pe ora multumita generozitatii aratate de optiunea AMG's Driver's Package.

Fisa cu specificatii tehnice se incheie intr-un final cu suspensia, respectiv sistemul de franare modificate si ele pentru un maximum de performanta, lista cu atractii principale continuand insa cu design-ul pe masura.

Noul Mercedes C63 AMG Coupe

Noul Mercedes C63 AMG CoupeNoul Mercedes C63 AMG Coupe

Altfel spus, noul Mercedes C63 AMG iese in evidenta printr-o agresivitate debordanta, prizele supradimensionate din dotarea spoilerului fata sau difuzorul masiv ce insoteste spoilerul spate anuntand imediat intentiile modelului german.

Cei mai atenti la detalii nu vor trece insa cu vederea nici nervurile caracteristice capotei motorului sau proeminenta aripilor laterale, jantele de pana la 19 inch si eleronul destinat portbagajului completand meniul exterior.

Referitor la departamentul interior, mult anticipatul rival al BMW-ului M4 F82 ne intampina cu o combinatie de piele si alcantara la nivelul volanului in trei spite, dar si cu scaune fata sport sau ornamente din fibra de carbon.

Dupa cum sustin oficialii Mercedes la acest moment, noul C63 AMG Coupe va fi disponibil la vanzare incepand cu luna martie a anului viitor. Pretul de achizitie al modelului german de inalta performanta il vom afla, cel mai probabil, ulterior.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Noul Mercedes C63 AMG Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 August 2015