Mercedes si Audi nu pot concura cu asa ceva. Cea mai noua masina de la BMW este unica in lume

Mercedes si Audi nu pot concura cu asa ceva. Cea mai noua masina de la BMW este unica in lume
  • Mercedes si Audi nu pot concura cu asa ceva
  • Cea mai noua masina de la BMW este unica in lume
Distribuie pe Facebook

Lista principalelor elemente de atractie culmineaza cu noile ornamente de la nivelul plansei de bord si, de asemenea, fetele portierelor.

Prezentata publicului larg la inceputul anului anterior, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate de BMW sub denumirea de Seria 7 a primit, zilele acestea, o versiune unica in lume. Dezvoltata special pentru hotelul Ellerman House din Cape Town, Africa de Sud, respectiva varianta se remarca numaidecat prin caroserie de culoare Brass, accesorizata cu jante pe 20" si nenumarate elemente de negru.

In cabina, in schimb, departe de privirile curiosilor, lista principalelor elemente de atractie este deschisa de tapiteria din piele Merino in nuantele Tartufo si Cognac.

BMW Seria 7 Ellerman House

De asemenea, nu lipsesc din peisaj nici scaunele fata si spate cu actionare electrica, plus functii de incalzire, racire si chiar masaj, acelasi BMW Seria 7 construit special pentru hotelul Ellerman House din Cape Town, Africa de Sud dispunand inclusiv de plafon panoramic Sky Lounge, dar si cusaturi ton pe ton. Impresionanta masina mai vine si cu noi ornamente la nivelul plansei de bord si felete portierelor.

Sub capota, propulsia este asigurata de un sistem plug-in hybrid cu 394 de cai pe ambele punti, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 5.1 secunde.

Viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant al respectivei masini se invarte in jurul valorii de 2.4 - 2.5 litri de benzina la 100 de km. Acesta coboara insa pana la zero in cazul activarii modului de rulare 100% electric, disponibil pentru 51 - 54 de kilometri, oferit de exemplarul Seria 7 dezvoltat special pentru hotelul Ellerman House din Cape Town, Africa de Sud.

BMW Seria 7 Ellerman House

BMW Seria 7 Ellerman House

BMW Seria 7 Ellerman House

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW Seria 7 Ellerman House
mai multe