MINI a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a britanicilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard

MINI a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a britanicilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • MINI a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a britanicilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 5.4 secunde.

Inceputul lunii lui noiembrie marcheaza debutul unui nou crossover de dimensiuni compacte si inalta performanta, britanicii de la MINI anuntand - la sfarsitul acestei saptamani, lansarea modelului John Cooper Works Countryman. Asteptat sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, din 2024, spectaculosul vehicul se remarca in special prin spoilerele agresiv stilizate, condimentate cu prize masive de aer, respectiv o evacuare cvadrupla, insa nici pragurile sculptate atent ori jantele cu diametrul de pana la 20 de inch nu vor trece intocmai neobservate.

MINI John Cooper Works Countryman

MINI John Cooper Works Countryman

Reteta caracteristica departamentului exterior pluseaza cu un plafon finisat intr-o nuanta constrastanta, de rosu, pe cand meniul de la interior iese numaidecat in evidenta prin display-ul rotund, cu tenhologie OLED, dedicat sistemului multimedia - lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv scaune actionate electric, cu tetiere incorporate, un volan cu design cu trei spite, o instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii, un sistem audio de inalta fidelitate, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, ceasuri de bord digitale.

Acompaniat de un motor cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.0 litri, proiectat special pentru a livra ambelor punti o putere de 300 CP, impresionantul MINI John Cooper Works Countryman isi propune sa accelereze de la 0 la 100 km/h in fix 5.4 secunde - dezvaluie fisa cu specificatii de ordin tehnic. Drept urmare, din meniu nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici suspensia sport ori discurile de franare de dimensiuni generoase.

Nota de plata a produsului cu pricina nu reprezinta, pentru moment, decat o mare necunoscuta, un alt mister de proportii constand - inutil de precizat, in elementele oferite de britanici in standard, fara costuri suplimentare, situatie valabila, desigur, presupunand ca mai era cumva necesara o asemenea mentiune, atunci cand vine vorba despre echipamentele puse optional, contra cost, la dispozitia potentialilor cumparatori ai SUV-ului de dimensiuni compacte si nalta performanta.

MINI John Cooper Works Countryman

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze MINI John Cooper Works Countryman
mai multe