MINI a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a britanicilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cum arata in realitate

MINI a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a britanicilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cum arata in realitate
  • MINI a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a britanicilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.4 secunde.

Anuntat oficial acum mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui noiembrie, cel mai recent John Cooper Works Countryman din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, noul model al britanicilor se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, oferite alaturi de prize supradimesionate, respectiv o evacuare cvadrupla, insa nici pragurile laterale proeminente sau jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Dimpotriva, am putea spune.

Reteta caracteristica departamentului exterior se incheie, intr-un final, cu un plafon de culoare rosie, in timp ce meniul de la interior debuteaza cu volanul sport, insotit de un numar de trei spite, printre multiplele detalii demne de precizat regasindu-se si scaune actionate electric, cu tetiere incorporate, sistem de climatizare cu reglare automata, un display rotund, cu tehnologie OLED, de dimensiuni generoase, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, instrumente de bord digitale ori, inutil de mentionat, instalatie de climatizare automata.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand din 2024, cel mai recent MINI John Cooper Works Countryman din istorie gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo in patru cilindri, cu capacitate de 2.0 litri, pe benzina. Acompaniat de 300 CP, putere livrata rotilor de pe ambele punti, conform oficialilor britanici, respectivul propulsor isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval deloc neglijabil, de aproximativ 5.4 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe