MINI Coupe Concept - Un cadou perfect pentru a 50-a aniversare

MINI Coupe Concept - Un cadou perfect pentru a 50-a aniversare
MINI celebreaza o aniversare grozava. Exact acum 50 de ani, pe 26 august 1959, clasicul Mini a fost prezentat pentru prima oara publicului. Astazi, pe 26 august 2009, constructorul britanic ne prezinta un Mini modern, care continua traditia marcii.
Distribuie pe Facebook
Cu un design unic, noul MINI Coupe Concept va atrage multe priviri la Salonul Auto de la Frankfurt. Cea mai interesanta componenta a exteriorului este cu siguranta plafonul, despre care se spune ca a fost inspirat de o sapca de baseball. De asemenea, remarcam si spoilerele agresive, grila frontala imensa, capota cu priza de aer, pragurile elegante, evacuarea montata central si jantele pe 18 inci. Interiorul vine intr-o combinatie unica si poate gazdui doar doi pasageri. Scaune si volan sport, piele, insertii de carbon, dar si doua ceasuri Chronoswiss (unul pentru masurarea timpului pe circuit si unul ce are rol de ceas clasic), toate vor face deliciul celor doi ocupanti.

Sub capota, britanicii au optat pentru ce aveau ei mai bun: motorul 1.6 twin-scroll turbocharged de pe MINI John Cooper Works, ce dezvolta 211 cai putere si 260 Nm (280 Nm in Overboost).

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze MINI Coupe Concept
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 August 2009