Modificari de ultim moment pentru noul McLaren MP4-12C

Modificari de ultim moment pentru noul McLaren MP4-12C
Inainte de a ajunge la clientii sai din intreaga lume, noul MP4-12C a fost adus in sala de operatii a celor de la McLaren pentru a fi supus unei interventii de ultim moment.
Distribuie pe Facebook

Propulsat de un fantastic 3.8 V8 twin-turbo capabil sa livreze undeva in jurul a 600 cai putere, noul McLaren MP4-12C este o adevarata bestie a soselelor - primii 100 km/h vin dupa numai 3.3 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in doar 9.1 secunde. Totusi, devoratorii de senzatii extreme sunt invitati sa opteze pentru un pachet mai performant - ce include pneuri Pirelli PZero Corsa si coboara timpii necesari intervalelor 0 - 100 km/h, respectiv 0 - 200 km/h cu aproximativ 0.2 secunde.

Vestea proasta? Daca este sa dam crezare publicatiilor auto din jurul lumii, noul McLaren MP4-12C face aproape toata treaba de unul singur, fara a starni vreun fel de emotie. Vestea buna? Constructorul britanic a tras cu privirea la plangerile scrise in presa si este pe cale sa rezolve aceste nemultumiri prin operarea unor modificari de ultim moment. Mai exact, supercarul din Marea Britanie va fi inzestrat pentru inceput cu un nou sistem de evacuare, ce promite sa distruga linistea plictisitoare ce urmeaza a se instala in cockpit. De asemenea, o serie de imbunatatiri vor suferi si padelele montate in spatele volanului sau sistemul de directie.

Toate schimbarile vor fi implementate inainte ca primele exemplare sa ajunga la clientii lor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2011