N-a durat prea mult. A fost scos la vanzare primul Bugatti Chiron la mana a doua!

N-a durat prea mult. A fost scos la vanzare primul Bugatti Chiron la mana a doua!
  • Un dealer britanic are la vanzare primul Bugatti Chiron la mana a doua
  • Instrumentele de bord indica 2.140 de kilometri parcursi pana in prezent
  • Pretul modelului cu 1.500 de cai putere sub capota ramane un mister
Distribuie pe Facebook

Un dealer auto britanic are la vanzare primul Bugatti Chiron la mana a doua. Potrivit anuntului, automobilul a parcurs pana in prezent 2.140 de kilometri.

Chiar daca i-a fost livrat abia anul acesta, proprietarul unuia dintre cele numai 500 de exemplare ale noului Bugatti Chiron a luat decizia de a renunta deja la modelul cu 1.500 de cai putere sub capota.

De vanzarea automobilului echipat cu un motor in 16 cilindri se ocupa un dealer britanic, din anuntul caruia aflam ca instrumentele de bord indica 2.140 de kilometri parcursi pana in prezent.

Mai mult de-atat, se pare ca proprietarul acestui Bugatti Chiron a bifat dotari optionale de aproape 70.000 de lire sterline, mai bine de 70% din bani ducandu-se pe interiorul din piele si carbon.

Restul sumei anterior mentionate - adica undeva in jurul a 16.000 de lire sterline, s-a dus pe scaunele sport, realizate la randul lor din fibra de carbon si imbracate apoi in piele fina de culoare neagra.

Pretul acestui Bugatti Chiron ramane un mister, insa nu ar fi deloc de mirare ca potentialilor clienti ai modelului cu 1.500 de cai putere sub capota sa li se ceara peste 2.5 milioane de lire sterline.

Nu de alta dar, dupa cum precizam si anterior, exemplarul scos la vanzare de Romans International este, cel mai probabil, singurul din lume pe care il poti cumpara si conduce chiar astazi.

In cazul in care nu iti surade ideea de a da atatia bani pe un singur automobil, stocul fizic al dealer-ului britanic mai include si alte exemplare sportive, de la Ferrari, Porsche sau McLaren.

Binevenite sunt si persoanele care cauta modele ceva mai spatioase, acest Bugatti Chiron fiind flancat inclusiv de modele in patru portiere de la Alfa Romeo, Audi, BMW ori Mercedes-Benz.

Bugatti Chiron de vanzare

Bugatti Chiron de vanzare

Bugatti Chiron de vanzare

Bugatti Chiron de vanzare

Bugatti Chiron de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Bugatti Chiron de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2017