Nemtii au publicat prima imagine a masinii cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Lansarea oficiala are loc chiar maine!

Nemtii au publicat prima imagine a masinii cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Lansarea oficiala are loc chiar maine!
  • Mercedes publica prima imagine a extremului Project One
  • Automobilul german ofera un sistem de propulsie cu 1.000 CP
  • Premiera mondiala are loc maine, la Salonul de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Mercedes au publicat in cursul acestei dimineti prima fotografie a mult anticipatului Project One. Lansarea oficiala are loc chiar maine, cu ocazia zilelor de presa ale Salonului Auto International de la Frankfurt.

Chiar daca au mai ramas doar cateva ore pana la premiera mondiala a mult anticipatului Project One, Mercedes pastreaza in continuare misterul care planeaza asupra extremului sau automobil cu propulsie imprumutata de la monoposturile din Formula 1.

Nemtii ne mai indulcesc astazi, ce este drept, asteptarea care ne omoara pe toti, sefii companiei din Stuttgart luand decizia de a publica o prima fotografie oficiala a respectivului model - fotografie care, fie vorba intre noi, surprinde design-ul partii posterioare.

Astfel, cu toate ca va debuta in premiera mondiala abia in cursul zilei de maine, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt, putem spune inca de pe acum ca noul Mercedes Project One va avea parte, de exemplu, de o priza de aer la nivelul plafonului.

De asemenea, extremul model german cu propulsie imprumutata de la monoposturile din Formula 1 va mai dispune si de o evacuare montata central, cu trei tips-uri de dimensiuni diferite, plus blocuri optice alungite, echipate cel mai probabil cu tehnologie OLED.

Pana la aparitia unor fotografii aditionale, reamintim ca mult anticipatul Project One ascunde sub capota o configuratie cu patru motoare electrice si un benzinar turbo de 1.6 litri, capabila sa produca o putere maxima de 1.000 CP potrivit oficialilor Mercedes.

Toate informatiile oficiale care fac referire la masina germana cu propulsie imprumutata de la monoposturile din Formula 1 vor fi publicate in cursul zilei de maine, cu ocazia zilelor de presa ale Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 14 si 24 septembrie.

Mercedes Project One - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2017