Nemtii au scos in teste noul Touareg cu motor V8 diesel. Cat de repede accelereaza SUV-ul cu 422 de cai sub capota. VIDEO

  • Noul VW Touareg V8 TDI se vinde in Romania cu 80.725 de euro
  • Propulsorul de patru litri ofera o putere maxima de 422 CP
  • Sistemul de tractiune integrala este oferit in standard
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 80.700 de euro. Tractiunea integrala, jantele pe 20 de inch si blocurile optice cu tehnologie LED sunt standard.

Anuntata cu surle si trambite inca din primavara anului 2018, cea de-a treia generatie a celebrului Volkswagen Touareg se vinde zilele acestea chiar si intr-o versiune V8... diesel. Echipata cu o unitate de patru litri si 422 de cai putere, impresionanta masina reuseste sa sprinte de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp mai mic de cinci secunde, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Cum se vede.. de la volan o astfel de performanta? Ei bine, aflam direct din urmatorul material video, care surprinde - de la minutul sapte, impozantul SUV inclusiv cu pedala de acceleratie la podea.

Dupa cum precizam si anterior, noul Volkswagen Touareg este comercializat pe piata din Romania, cel putin in versiunea cu motor V8 diesel, la preturi incepand de la 80.725 de euro. Sistemul de tractiune integrala, jantele din aliaj pe 20 de inch, dar si blocurile optice cu tehnologie LED, de exemplu, se numara printre numeroasele dotari si echipamente ce fac parte din pachetul standard.

Fara costuri suplimentare mai sunt insa oferite, de exemplu, si tapiteria din piele ori scaunele cu functie de incalzire. Lista respectiva continua cu suspensie pe aer, climatizare automata s.a.m.d.

Pentru clientii mai pretentiosi, versiunea cu motor V8 diesel a celei de-a treia generatii a celebrului Volkswagen Touareg a pregatit si afisaj parbriz (+1.264 euro), asistent pentru vederea pe timp de noapte (+1.767 euro) si portiere soft-close (+583 euro). De asemenea, in plus costa si farurile cu matrice de LED-uri (+1.813 euro), directia integrala (+2.764 euro) ori trapa panoramica (+1.507 euro).

Volkswagen Touareg V8 TDI

Volkswagen Touareg V8 TDI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Volkswagen Touareg V8 TDI
mai multe