Nemtii au terminat de tunat cea mai rapida masina diesel a momentului

Nemtii au terminat de tunat cea mai rapida masina diesel a momentului
  • Primul tuning pentru noul BMW M340d xDrive vine de la G-Power
  • Nemtii propun o crestere a puterii maxime pana la 380 CP
  • Meniul oferit cuprinde inclusiv un vitezometru de 330 km/h
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, timpul necesar realizarii celebrului sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze acum mai mult de 3.5 secunde.

Dezvelita oficial la finele lunii februarie, prima generatie a bavarezului BMW M340d xDrive este genul de masina care stie cu siguranta cum sa atraga atentia. Multumita propulsorului turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, proiectat pentru a livra ambelor punti undeva in jurul a 340 de cai putere...

... aceasta reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.6 secunde, potrivit primelor informatii date publicitatii, ceea ce o transforma in cea mai rapida optiune pentru fanii motorului diesel.

BMW M340d xDrive

BMW M340d xDrive

Iar vestile bune nu se opresc aici, nemtii de la G-Power anuntand de curand debutul primului pachet de tuning destinat noului BMW M340d xDrive. Modificarile se limiteaza, ce este drept, la o simpla optimizare a unitatii de control, astfel ca rezultatul final are si el limitarile lui (in a impresiona): 380 CP si 780 Nm.

Exista insa si o parte buna: imbunatatirile respective au totusi potentialul de a impinge cea mai rapida masina cu motor diesel a momentului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.5 secunde.

Pretul meniului comercializat sub indicativul GP-380 se ridica la aproape 1.700 de euro, proprietarii primei generatii a bavarezului BMW M340d xDrive putand opta si pentru alte cateva schimbari. Inclusiv o inlaturare a controversatului limitator de viteza, dar si un vitezometru gradat pana la 330 de kilometri pe ora.

BMW M340d xDrive

BMW M340d xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M340d xDrive
mai multe