Nemtii si-au facut de cap cu noul Audi RS Q8. SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M ofera acum 800 de cai si costa 316.480 de euro

Nemtii si-au facut de cap cu noul Audi RS Q8. SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M ofera acum 800 de cai si costa 316.480 de euro
  • Nemtii si-au facut de cap cu noul Audi RS Q8
  • SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M ofera acum 800 de cai si costa 316.480 de euro
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 3.2 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de 315 kilometri pe ora.

Opt cilindri in V, doua turbine si o putere maxima de 600 de cai. Sunt detaliile care transforma primul Audi RS Q8 intr-unul dintre cele mai potente SUV-uri de serie ale planetei, acesta alaturandu-se unor nume extrem de exclusiviste, precum Porsche Cayenne Turbo GT si Lamborghini Urus.

Multumita tractiunii integrale ce se regaseste, mai mult sau mai putin surprinzator, pe lista cu dotari standard, impresionanta masina a nemtilor se mai poate lauda si cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora ce urmeaza sa devina realitate, cu pedala de acceleratie la podea, in numai 3.8 secunde, si cu o viteza de top limitata, atunci cand se bifeaza optiunea dynamic package plus, la 305 kilometri pe ora.

ABT RSQ8 Signature Edition

Una dintre cele mai impresionante realizari din istoria Audi, prima generatie a SUV-ului comercializat de nemti sub denumirea de RS Q8, la preturi ce pornesc de la o suma de aproximativ 133.000 de euro reprezinta, daca mai trebuia cumva precizat, si subiectul principal al acestui material. Explicatia?

Respectiva masina a nemtilor a fost luata, recent, la modificat de ABT Sportsline, cu specialistii celebrului tuner instaland atat la nivelul departamentului exterior, cat si de cealalta parte a portierelor, nenumarate elemente realizate din fibra de carbon, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv jante forjate cu diametrul generos de 23 de inch, evacuare cvadrupla, praguri iluminate si tapiterie custom.

Botezata RSQ8 Signature Edition, impresionanta versiune a primului Audi RS Q8 se mai poate lauda si cu o varianta de 800 de cai a motorului bi-turbo cu o capacitate de patru litri anterior mentionat, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste acum rezolvarea in 3.2 secunde. Pe bune!

Vesti bune vin si dinspre viteza maxima, acul vitezometrului promitand sa urce, cu pedala de acceleratie la podea, pana la pragul de 315 kilometri pe ora; de cealalta parte, printre dezavantajele masinii tunate de nemtii de la ABT Sportsline se afla si un pret de vanzare de circa 316.480 de euro, ce face ca Porsche Cayenne Turbo GT si Lamborghini Urus sa para, mai in gluma, mai in serios, adevarate chilipiruri.

ABT RSQ8 Signature Edition

ABT RSQ8 Signature Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze ABT RSQ8 Signature Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2022