Nismo pregateste cel mai rapid Nissan GT-R de pana acum

Nismo pregateste cel mai rapid Nissan GT-R de pana acum
Poate ca modelul Nissan GT-R a stabilit deja mai toate recordurile care puteau fi stabilite de un automobil de talia sa, insa supercarul japonez nu are de gand sa se opreasca aici. Ba din contra.
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat recent publicatiei britanice Autocar, Andy Palmer a lasat sa se inteleaga ca specialistii Nismo pregatesc lansarea pe piata a celui mai performant Nissan GT-R de pana acum.

Din pacate, vice-presedintele executiv al constructorului japonez a refuzat sa ofere si alte informatii concrete, acesta multumindu-se sa afirme in schimb ca viitorul Nissan GT-R Nismo se va bucura de cateva modificari estetice, operate pentru un plus de perfectiune aerodinamica, dar si de un plus de putere.

Noul Nissan GT-R Nismo va debuta in mod oficial cel mai probabil in luna noiembrie acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Tokyo isi va deschide larg portile pentru publicul si presa de specilitate din intreaga lume.

Pana atunci insa, reamintim ca actuala generatie a supercarului japonez ascunde sub capota un propulsor V6 twin-turbo de 3.8 litri, capabil sa pana la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 550 CP si 632 Nm. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 2.7 secunde, in timp ce viteza maxima este de 315 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2013