Nissan 370Z Roadster dezvaluit

Nissan 370Z Roadster dezvaluit
Japonezii de la Nissan au dezvaluit astazi primele detalii si fotografii oficiale cu noul 370Z Roadster, model ce se va alatura versiunii coupe in showroom-uri la sfrsitul acestei veri.
Distribuie pe Facebook
Asemeni predecesorului sau, si noul model va veni echipat cu un acoperis din material textil, ce se deschide/nchide in aproximativ 20 de secunde. nsa, spre deosebire de vechiul 350Z Roadster, noul 370Z Roadster va veni cu un ampatament mai mic. in comparatie cu 370Z Coupe nu exista modificari tehnice, versiunea Roadster fiind propulsata de acelasi motor V6 de 3.7 litri ce dezvolta 332 cai putere si 366 Nm. De asemenea, propulsorul va putea fi cuplat la o cutie manuala cu sase trepte sau una automata cu sapte.

Atunci cnd va fi disponibil la vnzare, noul 370Z Roadster va fi oferit in doua niveluri de echipare: versiunea de baza sau Touring. Touring reprezinta versiunea de top si vine in plus cu scaune ncalzite si ventilate, conexiune Bluetooth, sistem audio Bose cu 8 difuzoare si XM Satellite Radio. Pentru cei care vor mai mult de att, au la dispozitie doua pachete optionale: Sport Package (jante RAYS pe 19 inci ncaltate cu pneuri Bridgestone Potenza, Nissan Sport Brakes, SynchroRev Match - doar pentru transmisie manuala - si Viscous Limited Slip Differential) si Navigation Package (sistem de navigatie, hard de 8.3 gb si conectivitate USB).



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Nissan 370Z Roadster dezvaluit
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2009