Nissan GT-R: Acum si cu mai mult EGO(ist)

Nissan GT-R: Acum si cu mai mult EGO(ist)
Ai fost vreodata in situatia de a cumpara un Nissan GT-R, insa ai ajuns la concluzia ca supercarul japonez nu este destul de special pentru tine si prestanta ta? Vesti bune - Nissan are modelul perfect pentru tine.
Distribuie pe Facebook
Botezat GT-R Egoist, exclusivistul supercar tinteste un cu totul alt segment fata de versiunea standard a modelului japonez. Noul Nissan GT-R Egoist se lauda cu un interior imbracat in totalitate in piele, viitorii clienti avand la dispozitie o paleta bogata, formata din nu mai putin de 20 de combinatii de nuante. Iar daca asta ti se pare impresionant, afla ca japonezii arunca in joc nu mai putin de 84 de optiuni in pentru a-ti customiza exteriorul, rezultatul fiind astfel un Nissan GT-R Egoist unic si, cel mai important, pe gustul tau.

Nissan GT-R: Acum si cu mai mult EGO(ist)

Iar asta nu e tot. Sub capota se ascunde acelasi motor V6 twin-turbo de 3.8 litri care, multumita unor modificari, livreaza acum celui aflat la volan nu mai putin de 530 cai putere si 612 Nm (de la 485 cai putere si 588 Nm). Combina asta cu o aerodinamica imbunatatita si vei obtine un timp de doar 3.046 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, supercarul japonez urmand a se bucura de o viteza maxima de 315 km/h.

Nissan GT-R: Acum si cu mai mult EGO(ist)

Pretul specialului Nissan GT-R Egoist ramane momentan un mister, insa noul supercar japonez nu-si va vinde pielea prea ieftin. Cu siguranta!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Nissan GT-R Egoist
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2011