Noua Alfa de 510 CP a pierdut de curand in fata unei masini germane care are numai 370 CP sub capota. VIDEO

Noua Alfa de 510 CP a pierdut de curand in fata unei masini germane care are numai 370 CP sub capota. VIDEO
  • Noua Alfa de 510 CP a mai bifat o infrangere in fata germanilor
  • Automobilul italian a pierdut pe circuit in fata lui BMW M2
  • Modelul bavarez a castigat victorii inclusiv in fata Hondei NSX
Distribuie pe Facebook

Chiar daca gazduieste in compartimentul motor o herghelie mai numeroasa cu 140 CP - de unde rezulta timpi mai buni la nivel de acceleratie, noua Giulia Quadrifoglio a fost nevoita sa capituleze in fata competitiei indirecte.

Echipata cu o motorizare V6 twin-turbo de 2.9 litri si 510 CP, noua Alfa Giulia Quadrifoglio ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente creatii ale industriei auto de astazi.

Aceeasi masinarie de origine italiana impresioneaza, de asemenea, si la nivel de performanta, a sa fisa tehnica anuntand - printre altele, si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde.

Un alt detaliu demn de mentionat atunci cand vine vorba despre noua Alfa Giulia Quadrifoglio il reprezinta timpul record obtinut pe circuitul de la Nurburgring, la categoria sedanuri.

Si cu toate acestea, masina italienilor a fost batuta de actualul BMW M2 - un automobil cu doar 370 CP si care are nevoie de cel putin 4.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Intr-o confruntare de la distanta, ce este drept, modelul bavarez reusind sa se impuna la final inclusiv in fata unor creatii precum Jaguar F-Type SVR, Honda NSX sau Aston V12 Vantage S.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 August 2017