Noua masina cu motor de 600 CP s-a lansat si in Romania. Face suta in doar 3,6 secunde

Noua masina cu motor de 600 CP s-a lansat si in Romania. Face suta in doar 3,6 secunde
  • Noul Audi RS6 Avant porneste in Romania de la 115.390 de euro
  • Impresionantul break vine cu un motor de 600 CP sub capota
  • Sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 3,6 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor mai putin bune include un consum mediu de 11,5 - 11,7 litri la 100 de kilometri, la care se adauga o nota de plata care porneste de la 115.390 de euro.

Dezvelita cu surle si trambite in vara anului 2019, cea mai recenta generatie a modelului Audi RS6 Avant a fost lansata intr-un final si pe piata din Romania. La preturi care incep de la 115.390 de euro, dupa cum precizam si anterior.

Ce primeste clientul in schimbul acestei sume? Un break cu 600 de cai putere sub capota, capabil sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3,6 secunde, evident.

Audi RS6 Avant la Frankfurt

Secretul performantelor respective ia forma unui motor V8 cu doua turbine si capacitatea de patru litri, care livreaza inclusiv 800 Nm. O cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa tehnica.

In ceea ce priveste departamentul estetic, lista atractiilor principale debuteaza cu spoilerele agresiv stilizate si aripile supradimensionate. Acompaniate de jante din aliaj pe 21 de inch.

La interior, departe de privirile curiosilor, cea mai recenta generatie a modelului Audi RS6 Avant se poate lauda cu un volan in trei spite si parte inferioara plata. Plus scaune fata sport si instrumente de bord digitale cu design unic.

Acum, daca vine vorba despre dotarea standard, cireasa de pe tort o reprezinta instalatia audio cu 16 difuzoare de la Bang & Olufsen. Nu lipseste insa din meniu nici sistemul de navigatie.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si tapiteria din piele si alcantara, dar si climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe patru zone. Situatia se repeta in cazul farurilor LED si a portbagajului cu actionare electrica, de exemplu.

Optional, clientii break-ului cu 600 de cai putere sub capota pot opta pentru diferite ornamente din carbon si trapa panoramica. In plus costa si franele ceramice sau suspensia sport RS plus.

Audi RS6 Avant la Frankfurt

Audi RS6 Avant la Frankfurt

Audi RS6 Avant la Frankfurt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Audi RS6 Avant la Frankfurt
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2020