Noua masina de 1000 de cai de la Ferrari, fotografiata pentru prima oara in Romania!

Noua masina de 1000 de cai de la Ferrari, fotografiata pentru prima oara in Romania!
  • Noua masina de 1000 de cai de la Ferrari...
  • ... fotografiata pentru prima oara in Romania!
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.5 secunde - conform companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu circa trei ani, prima generatie a super-masinii oferite de compania Ferrari sub numele de SF90 Stradale stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Disponibila in schimbul unei sume de peste 400.000 de euro, noua creatie a italienilor impresioneaza in special prin sistemul de propulsie instalat sub capota - ce debuteaza cu un V8 de patru litri si undeva in jurul a 780 CP.

Respectivei unitati, ce se bucura de serviciile a doua turbine pentru un set de valori maxime ce cuprinde inclusiv 800 de Newton-Metri, i se alatura nu unul, nu doua, ci trei motoare electrice, de unde si cei 1000 de cai mentionati anterior, in titlu.

Lista ingredientelor care compun reteta specifica departamentului tehnic continua, printre altele, cu o transmisie automata in opt rapoarte - cu dublu ambreiaj, dar si cu un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului. Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de doar 2.5 secunde.

Multumita celor 1000 CP livrati, asa cum precizam si in randurile de mai sus, rotilor de pe ambele punti, aceeasi prima generatie a super-masinii oferite de compania Ferrari sub numele de SF90 Stradale se mai poate lauda - totodata, si cu...

... o valoare de numai 6.7 secunde pentru ecuatia 0 - 200 de kilometri pe ora. Noua creatie a italienilor nu dezamageste insa nici daca vine vorba despre viteza de top; ba dimpotriva, primele informatii si detalii prezentate - de compania producatoare, publicului larg aducand in discutie un 340 de kilometri pe ora, un alt aspect extrem de interesant constand in consumul mediu, de 6.1 litri la 100 de kilometri.

Ferrari SF90 Stradale in Romania

Ferrari SF90 Stradale in Romania

Sursa Foto: Autogespot

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2022