Noua masina de 3,6 milioane de dolari de la Lamborghini nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de 3,6 milioane de dolari de la Lamborghini nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Noul Sian este cel mai potent Lamborghini din toate timpurile
  • Supercarul italian ofera un sistem micro-hibrid cu 819 CP
  • Doar 2.8 secunde dureaza acceleratia de la 0 la 100 km/h
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un sistem micro-hibrid, proiectat pentru a dezvolta o putere maxima de pana la 819 cai. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 2.8 secunde.

Organizata in perioada 12 - 22 septembrie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt va marca debutul celui mai potent Lamborghini din toate timpurile. Este vorba despre noul Sian, un model cu 819 cai putere in dotare si o productie limitata la doar 63 de exemplare.

Si mai interesanta este insa propulsia supercarului construit pe platforma actualului Aventador. Pentru prima oara in istoria companiei italiene, in prezent parte a Grupului Volkswagen, motorizarea aspirata cu 12 cilindri in V lucreaza alaturi de o unitate electrica.

Integrata in cutia automata cu sapte rapoarte si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, aceasta dezvolta 34 CP si foloseste un supercapacitor in locul acumulatorilor clasice. Cat despre clasicul benzinar de 6.5 litri, propulsorul in cauza a fost modificat pentru o putere maxima de 785 de cai.

Puse cap la cap, toate elementele respective ii permit celui mai potent Lamborghini din toate timpurile sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 2.8 secunde. Viteza de top a noului Sian depaseste 350 km/h, au dezvaluit oficialii companiei italiene.

Din punct de vedere estetic, supercarul construit pe platforma actualului Aventador, in doar 63 de exemplare, nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant: te vei convinge de acest lucru si aruncand o privire asupra urmatoarelor fotografii de la exterior.

La interior, pasagerii vor descoperi o atmosfera familiara, inspirata de vechiul Centenario. Vorbim, mai precis, despre instrumente de bord digitale, plus un display tactil de dimensiuni mai mult decat generoase, care opereaza comenzile sistemului de infotainment.

Asa cum precizam inclusiv anterior, cel mai potent Lamborghini din toate timpurile va debuta oficial saptamana viitoare, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt din perioada 12 - 22 septembrie. Cat despre pretul noului Sian, anumite surse vorbesc despre o suma de 3,6 milioane de dolari.

Lamborghini Sian

Lamborghini Sian

Lamborghini Sian

Lamborghini Sian

Lamborghini Sian

Lamborghini Sian

Lamborghini Sian

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Lamborghini Sian
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2019