Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Farurile cu LED, plafonul panoramic, scaunele cu masaj si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. GALERIE FOTO completa

Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Farurile cu LED, plafonul panoramic, scaunele cu masaj si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. GALERIE FOTO completa
  • Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL
  • Farurile cu LED, plafonul panoramic, scaunele cu masaj si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
  • GALERIE FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite - printre altele, si jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch, si tapiteria realizata dintr-o piele fina, de tip Nappa, instrumentele de bord digitale, climatizarea automata, cu reglare a temperaturii pe trei zone, afisajul pe parbriz. Si - mai mult ori mai putin surprinzator, ornamentele din lemn autentic.

Cunoscuta la nivelul intregii planete pentru produsele sale extrem de atragatoare - proiectate special pentru a concura impotriva trio-ului format din nemtii de la Audi, Mercedes si BMW, compania Genesis continua astazi seria lansarilor spectaculoase si prezinta publicului larg noului G90. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si, de asemenea, in showroom-uri, la vanzare, pana la sfarsitul anului curent, nava amiral a diviziei de lux de la Hyundai promite sa atraga nenumarate priviri asupra sa - lista atractiilor caracteristice autoturismului disponibil la preturi incepand, dupa cate se spune, de la putin peste 88.000 de dolari debutand cu dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, lungimea totala depasind pragul de 5.200 de milimetri.

Genesis G90 - Galerie foto

Genesis G90 - Galerie foto

Reteta specifica departamentului exterior continua cu grila masiva a radiatorului si blocurile optice frontale duble, echipate in standard, similar stopurilor, cu LED, fara costuri suplimentare fiind insa oferite si plafonul panoramic, si jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch, dar si evacuarea dubla - instalata, daca mai trebuia cumva precizat, in partea inferioara a spoilerului spate. Odata ajunsi la interior, clientii se vor bucura - asa cum mentionam, totodata, si anterior, si de scaune cu masaj, si de tapiterie realizata dintr-o piele fina, de tip Nappa, respectivelor dotari alaturandu-li-se si o instalatie audio de la Bang & Olufsen, un volan cu actionare electrica, afisaj pe parbriz, bancheta cu functie de incalzire, instrumente de bord digitale, incarcare wireless a telefonului mobil, climatizare automata, cu reglare a temperaturii pe trei zone, ornamente din lemn autentic, un display central de 12.3 inch etc.

Sub capota - in compartimentul motor, noul Genesis G90 a pregatit un benzinar cu sase cilindri in V, doua turbine si o capacitate de 3.470 de centimetri cubi, sinonim cu un total de 375 de cai putere si 530 de Newton-Metri, potrivit primelor detalii si informatii oficiale. Impresionantul propulsor isi va intampina cumparatorii - anunta un comunicat de presa, si intr-o versiune acompaniata, pe langa toate elementele insirate in randurile de mai sus, si de un compresor electric, pe 48 de volti, varianta cu pricina urmand sa puna la dispozitia soferului undeva in jurul a 409 CP si, la fel de important de adaugat, 549 Nm; din pacate, datele privind sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora sau viteza de top lipsesc, cu desavarsire, in ambele cazuri.

Genesis G90 - Galerie foto

Genesis G90 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Genesis G90 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 August 2022