Noua masina de la Lamborghini e LUX TOTAL. Are piele in doua culori, scaune cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen

Noua masina de la Lamborghini e LUX TOTAL. Are piele in doua culori, scaune cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen
  • Noua masina de la Lamborghini e LUX TOTAL
  • Are piele in doua culori, scaune cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de patru litri propune un total cu adevarat demonic. De 666 CP.

Ultima jumatate a anului 2022 marcheaza debutul unui nou model produs si oferit sub logo-ul companiei Lamborghini, celebrul constructor auto cu sediul in regiunea italiana Sant'Agata Bolognese publicand - in cursul zilei de marti, primele fotografii si informatii oficiale ale noului Urus S. Disponibil in schimbul unei sume minime de peste 195.530 de euro, respectivul SUV gazduieste sub capota - in compartimentul motor, o unitate V8.

Lamborghini Urus S

Lamborghini Urus S

Insotita de doua turbine si o capacitate cilindrica de 3.996 de centimetri cubi - dupa cum reiese din comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate, motorizarea in cauza dezvolta o putere maxima de 666 de cai, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de doar 3.5 secunde. Acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de top limitata la 305 kilometri pe ora.

Aceeasi impresionanta creatie pe nume Urus S se va mai putea lauda - au tinut sa sublinieze persoanele aflate la carma Lamborghini, si cu o transmisie automata cu opt rapoarte, cu o suspensie adaptiva, pe aer, cu trei diferentiale diferite, cate unul pentru fiecare punte in parte si altul central. Cu discuri de franare carbon-ceramice - de pana la 440 de milimetri, acompaniate de etriere cu un numar de pana la zece pistoane, aparent.

Lista atractiilor principale continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o echipare imposibil de neglijat, printre dotarile disponibile - fie in standard, fie optional, regasindu-se si portierele cu functie soft close, tapiteria realizata dintr-o piele in doua culori, cusaturile contrastante. Plus afisajul pe parbriz, scaunele cu masaj, bancheta cu locuri individuale, ceasurile de bord digitale, instalatia audio de la Bang & Olufsen, cu 21 de boxe si sunet 3D, etc.

Lamborghini Urus S

Lamborghini Urus S

Lamborghini Urus S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Lamborghini Urus S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2022