Noua masina de la Lamborghini este OZN pe roti. El si-a comandat-o cu fibra de carbon la vedere

Noua masina de la Lamborghini este OZN pe roti. El si-a comandat-o cu fibra de carbon la vedere
  • Primul Sian livrat pe Coasta de Est
  • Fibra de carbon la vedere
  • 819 CP dezvoltati de un sistem de propulsie hibrid
Distribuie pe Facebook

O reprezentanta Lamborghini din Florida tocmai a livrat primul Sian de pe Coasta de Est. Bolidul este cu atat mai special cu cat fibra de carbon este la vedere, caroseria nefiind acoperita cu vopsea.

Sian este primul model hibrid, de serie, lansat vreodata de Lamborghini. Un bolid cu motor V12 si unitate electrica, care urmeaza sa fie replicat in doar 63 de exemplare. Si ghici ce? Toate au fost deja vandute.

Unele chiar au inceput sa ajunga la viitorii proprietari. In urma cu cateva zile, o reprezentanta din California a livrat un exemplar portocaliu pentru ca acum un altul sa ajunga la un showroom Lamborghini din Florida. Acesta din urma s-ar spune ca este chiar primul livrat pe Coasta de Est a Statelor Unite.

Proprietarul a optat pentru un exterior special, cu fibra de carbon la vedere si a cerut chiar si niste accente aurii imbinate cu maiestrie in tema de expertii brand-ului din Sant'Agata Bolognese.

Asa cum spuneam, Lamborghini Sian este un supercar hybrid, unul care ii ofera celui de la volan nu mai putin de 819 cai putere. In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa in mai putin de 2.8 secunde iar viteza de top este de 350 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2021