Noua masina de la Lincoln e nebunie curata: are o caroserie in doua culori si nu mai putin de 28 de boxe la interior

Noua masina de la Lincoln e nebunie curata: are o caroserie in doua culori si nu mai putin de 28 de boxe la interior
  • Noua masina de la Lincoln e nebunie curata
  • Are o caroserie in doua culori si nu mai putin de 28 de boxe la interior
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.497 de centimetri cubi. Care livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 415 CP, plus 670 Nm.

Se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei cu cinci portiere in echipare - finisata intr-o combinatie contrastanta de negru si auriu, insa nici grila masiva a radiatorului, jantele din aliaj cu diametrul de 22 de inch sau stopurile unite cu banda iluminata nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Lincoln Navigator Black Gold

Reteta specifica departamentului exterior continua cu un set de faruri LED Matrix si o larga varietate de elemente cromate, pe cand meniul de la interior culmineaza cu scaunele reglabile in 30 de moduri diferite - dotate cu functii de incalzire, ventilatie, plus masaj. Odata ajunsi in cabina, viitorii pasageri vor mai putea experimenta si o instalatie audio Revel Ultima 3D, un sistem de climatizare cu reglarea automata - pe trei zone, a temperaturii, ori tapiterie din piele partial perforata.

Destinata exclusiv pietei auto din China, noua editie speciala Navigator Black Gold, caci despre aceasta este vorba, se mai poate lauda si cu o motorizare V6 de 3.5 litri - pe benzina. Insotit de o pereche de turbine, motorul mentionat anterior apeleaza la o transmisie in zece rapoarte - cu doua pedale, pentru a livra ambelor punti 415 cai putere si 670 de Newton-Metri.

Lincoln Navigator Black Gold

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lincoln Navigator Black Gold
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2023