Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cat costa in Romania

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior!
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Digital Light - capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Plus instalatie de climatizare Thermatic - cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 11 luni, inca de la sfarsitul toamnei trecute, cea dintai generatie a gamei vandute de Mercedes sub numele de EQE SUV isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in multiple variante si configuratii. Printre nenumaratele optiuni pe care oficialii producatorului cu sediul in Stuttgart le pun la dispozitia clientilor regasindu-se, mai nou, si o versiune de inalta performanta AMG EQE 53 4Matic+ SUV, disponibila, spre comercializare, oarecum inutil de adaugat, in compania a doua motoare electrice.

Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+

Oferita la preturi incepand de la "numai" 131.710 euro, respectiva reteta promite o putere de "doar" 625 CP in savoarea de baza, cu un pachet optional AMG Dynamic Plus - insotit de o nota de plata de 4.760 de euro, potrivit configuratorului destinat pietei din Romania, avand sa creasca valoarea mentionata in randurile precedente pana la aproximativ 687 de cai putere. Drept urmare, timpul caracteristic misiunii 0 - 100 km/h ar trebui sa coboare de la 3.7 la 3.5 secunde, pe cand valoarea specifica vitezei de top va urca de la 220 la 240 de kilometri pe ora - dupa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale.

Aceeasi aroma cunoscuta sub indicativul Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+ SUV se va mai putea lauda, presupunand ca mai era necesara o astfel de completare, si cu o echipare standard extrem de generoasa, compusa din faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Plus jante cu diametrul de 21 de inch, confectionate din aliaj, suspensie adaptiva, pe aer, tapiterie realizata din microfibra si piele artificiala, sistem de climatizare cu reglare automata, instrumente de bord digitale, scaune cu actionare electrica s.a.m.d.

Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2023