Noua masina de la Pagani e nebunie curata: are un motor de 840 de cai si costa sapte milioane de euro!

Noua masina de la Pagani e nebunie curata: are un motor de 840 de cai si costa sapte milioane de euro!
  • Noua masina de la Pagani e nebunie curata
  • Are un motor de 840 de cai si costa sapte milioane de euro!
Distribuie pe Facebook

Disponibila in doar cinci exemplare, aceeasi reteta prezentata publicului larg sub denumirea de Huayra Codalunga a mai pregatit - printre altele - si un design inspirat de lumea curselor cu motor specifica anilor '60.

Se remarca in special prin caroseria mai lunga cu aproximativ 360 de milimetri, fata de varianta standard, insa adevarul este ca nici noile blocuri optice posterioare nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune - fara probleme.

Inspirata de lumea curselor cu motor specifica anilor '60, aceeasi versiune botezata Huayra Codalunga se mai poate lauda - potrivit companiei Pagani - si cu un numar de patru flaps-uri active, dar si cu o evacuare din titan, de numai 4.4 kilograme.

Pagani Huayra Codalunga

Oferita in schimbul unei sume formate din sapte cifre - de sapte milioane de euro, noua masina a producatorului italian mai ofera si o selectie speciala de materiale interioare. Precum fibra de carbon, piele impletita si, nu in ultimul rand, aluminiu.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor in 12 cilindri - cu doua turbine si o capacitate de sase litri - conceput pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 840 CP si 1.100 de Newton-Metri, conform unui comunicat de presa.

Aceeasi reteta pe nume Huayra Codalunga mai anunta - important de mentionat, si o greutate de numai 1.280 de kilograme. Din pacate, Pagani nu a facut niciun fel de precizare despre performantele noii sale masini, vanduta in doar cinci exemplare.

Pagani Huayra Codalunga

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Pagani Huayra Codalunga
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2022