Noua masina de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9.000 rpm!

Noua masina de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9.000 rpm!
  • Noua masina de la Porsche e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 9.000 rpm!
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze decat 3.4 secunde.

Se remarca in special prin design-ul extrem de agresiv al partii frontale, ce aduce in prim plan atat un set de prize supradimensionate de aer, cat si o capota ventilata a portbagajului, sculptata atent din CFRP, insa nici pragurile laterale proeminente ori difuzorul posterior masiv - condimentat cu o evacuare dubla, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Porsche 718 Spyder RS

Dezvelita publicului larg cu numai cateva momente in urma - chiar in cursul zilei de astazi, extrema varianta RS a gamei 718 Spyder pluseaza, la nivelul departamentului exterior, cu un eleron subtil pentru capota motorului si un set de jante realizate din aluminiu sau magneziu forjat, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o pereche de scaune din CFRP. Cu mentiunea ca din piesaj nu lipsesc - oarecum inutil de spus, nici insertiile din piele, accentele de Race-Tex etc.

Oferita la preturi incepand de la suma de 155.750 de euro - daca vine vorba cumva despre piata germana, noua versiune de top a celebrei decapotabile din Stuttgart a mai pregatit, important de precizat, si un motor aspirat cu o capacitate cilindrica de 4.0 litri, care se tureaza pana la 9.000 rpm. Cuplat la o cutie DCT - in sapte rapoarte, acesta vine cu 500 CP pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde.

Porsche 718 Spyder RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Porsche 718 Spyder RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2023