Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are scaune ventilate, volan incalzit si boxe semnate JBL

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are scaune ventilate, volan incalzit si boxe semnate JBL
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are scaune ventilate, volan incalzit si boxe semnate JBL
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu doua display-uri uriase, fiecare oferind o diagonala de 12.3 inch. Plus un sistem de climatizare automata, tapiterie confectionata din piele si conexiune 4G.

Prima parte a anului 2023 marcheaza debutul unui nou model de la Toyota, celebra companie auto japoneza anuntand, in cursul zilei de miercuri, debutul unui produs denumit Grand Highlander. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand cu a doua jumatate a verii, respectivul SUV al marcii nipone se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, lista atractiilor principale culminand cu lungimea de peste 5.1 metri, insa nici grila supradimensionata a radiatorului sau jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva.

Toyota Grand Highlander

Toyota Grand Highlander

Toyota Grand Highlander

In cabina, de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune debuteaza cu scaunele cu functie de ventilatie destinate soferului si pasagerului din dreapta acestuia, alte elemente demne de mentionat cuprinzand inclusiv doua ecrane masive, fiecare cu diagonala de 12.3 inch, un volan cu trei spite, cu functie de incalzire, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, 11 difuzoare semnate JBL, tapiterie realizata din piele, conexiune 4G s.a.m.d.

Cea dintai generatie a masinii comercializate sub numele de Grand Highlander isi va intampina viitorii cumparatori alaturi de o gama de motorizari compusa, important de precizat, din doua optiuni hybrid, marea batalie urmand a se da intre o versiune insotita de un motor aspirat cu o capacitate cilindrica de 2.487 de centimetri cubi si o varianta acompaniata de un motor turbo de 2.4 litri. Despre care nu exista niciun fel de informatie ori detaliu, conducerea companiei producatoare limitandu-se la a dezvalui ca puterea configuratiei de top depaseste, cu putin, ce este drept, bariera de 360 de cai, pe cand cuplul se invarte in jurul valorii de 542 de Newton-Metri.

Toyota Grand Highlander

Toyota Grand Highlander

Toyota Grand Highlander

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Toyota Grand Highlander
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2023