Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are volan incalzit, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are volan incalzit, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are volan incalzit, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor fi intampinati si de un sistem de propulsie hybrid care combina o unitate turbo de 2.4 litri, pe benzina, cu un motor electric, plus o baterie NiMH de 1.87 kWh pentru un total de 326 CP.

Prima jumatate a anului 2023 marcheaza debutul unei noi camionete de la Toyota - celebra companie auto japoneza anuntand, in cursul zilei de luni, lansarea celei de-a patra generatii a impresionantei Tacoma. Asamblata pe aceeasi platforma TNGA-F precum modelul Sequoia, respectiva formula se lauda cu un pachet exterior extrem de spectaculos - lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv anvelope Territory R/T de la Goodyear, acompaniate de un diametru de 33 de inch, subliniaza niponii.

Toyota Tacoma

Toyota Tacoma

De cealalta parte a portierelor, la interior, potentialii clienti vor avea la dispozitie un numar considerabil de echipamente premium, printre multiplele dotari disponibile, fie in standard, fie optional, regasindu-se si un volan cu patru spite - plus functie de incalzire, seria vestilor bune continuand, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu scaune ventilate, sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, instrumente de bord configurabile, o statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, instalatie audio insotita de zece difuzoare semnate de specialistii de la JBL, tapiterie din piele partial perforata, cusaturi contrastante.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua Toyota Tacoma se bucura de prezenta si serviciile unui agregat turbo de 2.4 litri - pe benzina, dezvoltat pentru a livra doar 228, 270 sau chiar 278 de cai putere, in functie de versiunea aleasa. Reteta in cauza este completata - asa cum precizam si anterior, la inceputul acestui material, de un sistem de propulsie hybrid care combina unitatea mentionata anterior cu un motor electric, plus o baterie NiMH de 1.87 kWh intr-o varianta sinonima cu 326 CP.

Toyota Tacoma

Toyota Tacoma

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze Toyota Tacoma
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2023