Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 8600 rpm!

Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 8600 rpm!
  • Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 8600 rpm!
Distribuie pe Facebook

Construita integral din aluminiu, respectiva unitate - cu opt cilindri in V si o capacitate de 5.5 litri, dezvolta undeva in jurul a 670 de cai. Plus 623 Nm, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Prezentata publicului larg chiar in cursul zilei de astazi, cu doar cateva momente in urma, mult anticipata generatie C8 a legendarului Corvette Z06 stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, noua masina din gama marcii americane Chevrolet se remarca numaidecat prin perechea de spoilere fata si spate agresiv stilizate, insa nici prizele supradimensionate de la aer - de la nivelul profilului lateral, nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva, putem spune.

Chevrolet Corvette C8 Z06

Chevrolet Corvette C8 Z06

Lista atractiilor principale continua cu jantele din aluminiu forjat - disponibile intr-o combinatie 20 / 21 de inch, si evacuarea cvadrupla, montata central. Din peisaj nu lipsesc - de aceasta data de cealalta parte a portierelor, nici volanul multifunctional cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza si forma hexagonala, scaunele cu suport lateral marit, fibra de carbon sau ceasurile digitale.

Sub capota, mult anticipata generatie C8 a legendarului Corvette Z06 gazduieste un motor aspirat cu opt cilindri in V - de 5.5 litri, capabil sa se tureze pana la 8.600 de rotatii per minut, potrivit primelor informatii si detalii oficiale oferite, de Chevrolet, publicului larg. Performantele in linie dreapta nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, comunicatul de presa dezvaluind, in schimb, valorile maxime: undeva in jurul a 670 de cai, plus 623 Nm - asa cum precizam anterior.

Noua masina din gama marcii americane va intra in productia de serie - la fabrica Bowling Green Assembly, abia din vara anului 2022, unde va fi asamblata atat intr-o versiune LHD, cat si intr-o varianta cu volan pe dreapta, aparent. Nota de plata va fi anuntata ulterior, pe parcursul urmatoarelor saptamani sau luni, insa unele voci sugereaza ca pretul de pornire nu va depasi 100.000 de dolari.

Chevrolet Corvette C8 Z06

Chevrolet Corvette C8 Z06

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Chevrolet Corvette C8 Z06
mai multe