Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata: costa cat un M5, dar accelereaza la fel de repede ca un Bugatti. Cum arata in realitate

Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata: costa cat un M5, dar accelereaza la fel de repede ca un Bugatti. Cum arata in realitate
  • Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata
  • Costa cat un M5, dar accelereaza la fel de repede ca un Bugatti
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat cu opt cilindri in V si o capacitate de 5.5 litri - proiectat pentru a se tura pana la 8.600 de rotatii pe minut, isi propune sa livreze persoanei de la volan un total de 670 de cai putere. Plus 623 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, inca din ultima parte a verii lui 2019, prima generatie cu motor central a legendarului Corvette se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara - oarecum inutil de mentionat, si o varianta comercializata sub indicativul Z06, respectiva sportiva bucurandu-se de serviciile unui V8 construit din aluminiu. Sinonim - asa cum precizam inclusiv anterior, cu un total de 670 CP si 623 Nm, potrivit unui unui comunicat oferit presei de specialitate.

Chevrolet Corvette Z06 - Poze reale

Disponibila in schimbul unei sume minime de circa 105.000 de dolari, conform configuratorului destinat pietei din SUA, impresionanta reteta cu o unitate aspirata de 5.5 litri - capabila sa se tureze pana la 8.600 rpm, cuprinde inclusiv o transmisie in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, printre performantele anuntate de conducerea companiei producatoare facandu-si loc si un sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 2.6 secunde. Viteza maxima nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Seria atractiilor principale continua insa - in standard sau optional, de la caz la caz, cu numeroase piese interioare si exterioare realizate din carbon, afisaj pe parbriz si scaune sport cu multiple functii de confort. Din peisaj nu lipsesc - dezvaluie primele informatii si detalii date publicitatii, nici plafonul detasabil, instalatia audio cu pana la 14 difuzoare de la Bose, tapiteria din piele Nappa, instrumentele de bord digitale si configurabile, camera pentru marsarier, volanul hexagonal, cu un design cu doar doua spite, display-ul central de dimensiuni generoase s.a.m.d.

Chevrolet Corvette Z06 - Poze reale

Chevrolet Corvette Z06 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Chevrolet Corvette Z06 - Poze reale
mai multe