Noua masina de strada de la Ferrari e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9500 rpm!

Noua masina de strada de la Ferrari e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9500 rpm!
  • Noua masina de strada de la Ferrari e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 9500 rpm!
Distribuie pe Facebook

Productia totala nu va depasi pragul de 599 de exemplare. Conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Ultima parte a lunii curente marcheaza debutul unui nou Ferrari extrem de special, disponibil in schimbul unei sume nete de circa doua milioane de euro, conducerea companiei cu sediul in Maranello publicand la inceputul acestei saptamani primele informatii si detalii oficiale ale masinii de strada pe care planuieste sa o vanda sub denumirea de Daytona SP3. Parte a seriei Icona, care cuprinde inclusiv fabuloasele Monza SP1 si SP2, proaspat anuntata creatie a producatorului italian se remarca in special prin exteriorul inspirat de 330 P3 si P4, daca mai trebuia cumva precizat.

Ferrari Daytona SP3

Ferrari Daytona SP3

Ferrari Daytona SP3

De cealalta parte a portierelor, la interior, lista atractiilor principale culmineaza cu scaunele fixe, ce isi dau intalnire la nivelul tunelului central. Din peisaj nu lipsesc, in plus, instrumentele de bord digitale si configurabile sau volanul multifunctional cu design in trei spite si parte inferioara plata, printre altele.

Construita, aparent, pe acelasi sasiu monococ din fibra de carbon precum seria La Ferrari, noua masina de strada de la Ferrari gazduieste in compartimentul motor o nebunie de propulsor, proaspat anuntatul Daytona SP3 mizand pe un benzinar cu 12 cilindri in V, capabil sa se tureze pana la 9500 rpm. Caracterizata de o capacitate de 6.5 litri si insotit de o transmisie DCT cu sapte rapoarte, impresionanta unitate a pregatit, pentru a livra rotilor de pe puntea spate, prin intermediul unui diferential cu alunecare limitata, o putere maxima de aproximativ 840 de cai putere.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie blocata la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.85 secunde, ecuatia 0 - 200 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea in 7.4 secunde, in timp ce viteza de top urmeaza sa treaca de 340 de kilometri pe ora. Potrivit companiei producatoare.

Ferrari Daytona SP3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ferrari Daytona SP3
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2021