Noua masina de strada de la Maserati are 370 km/h in bord si 4x4 in standard. GALERIE FOTO

Noua masina de strada de la Maserati are 370 km/h in bord si 4x4 in standard. GALERIE FOTO
  • Maserati prezinta primul Levante cu motor V8
  • Versiunea Trofeo ascunde sub capota 590 CP
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza doar 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Maserati prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la New York o noua versiune de top a gamei Levante. Sub capota viitoarei variante Trofeo se va regasi o motorizare V8 de origine Ferrari, cu capacitatea de 3.8 litri si 590 CP.

430 de cai putere, 0 - 100 km/h in 5.2 secunde si viteza maxima de 264 de kilometri pe ora. Sunt cifrele si numerele care insotesc cel mai potent si performanta Maserati Levante comercializat la momentul de fata, modelul S cu motor V6 bi-turbo de 2.979 de centimetri cubi.

Situatia se va schimba insa in urmatoarea perioada de timp, compania italiana anuntand in urma cu doar cateva clipe o noua versiune de top pentru SUV-ul care concureaza cu Porsche Cayenne, printre altele. Este vorba despre o prima versiune cu propulsie V8, pe nume Trofeo.

Maserati Levante Trofeo

Maserati Levante Trofeo

Anuntata cu ocazia zilelor de presa ale evenimentului New York International Auto Show 2018, aceasta ascunde sub capota o unitate de 3.8 litri si origine Ferrari. Ajutata la randul ei de doua turbine, respectiva motorizare pe benzina produce undeva in jurul a 590 CP si 730 Nm.

In acelasi timp, noul Maserati Levante Trofeo se mai poate lauda si cu un sistem de tractiune integrala, plus Launch Control, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza exact 3.9 secunde. De cealalta parte, viteza maxima depaseste 300 de kilometri pe ora, potrivit italienilor.

Din punct de vedere estetic, spoilerele fata / spate agresiv stilizate, capota ventilata a motorului si jantele din aliaj pe 22 de inch se numara printre principalele atractii ale exteriorului, in timp ce meniul interior impresioneaza in special prin vitezometrul gradat pana la 370 km/h.

La nivel de dotari, printre vestile bune aduse de viitorul concurent al modelului Porsche Cayenne Turbo se numara si o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, dar si un sistem audio de inalta fidelitate de la Bowers & Wilkins, care livreaza 1.280 W prin cele 17 difuzoare.

Maserati Levante Trofeo

Maserati Levante Trofeo

Maserati Levante Trofeo

Maserati Levante Trofeo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Maserati Levante Trofeo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2018