Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm!

Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm!
  • Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 9000 rpm!
Distribuie pe Facebook

Extrem de impresionanta este, inutil de mentionat, si nota de plata, de aproape 2.5 mai mare comparativ cu pretul aromei modelului de baza.

Prezentata publicului larg in urma cu circa cinci ani si jumatate, prima generatie a masinii oferite sub numele de Porsche 718 Cayman este disponibila, zilele acestea, la vanzare in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta GT4 RS - insotita de un motor aspirat in sase cilindri, capabil sa se tureze pana la pragul de 9.000 de rotatii per minut!

Caracterizat de o capacitate cilindrica de 3.996 de centimetri cubi si asociat exclusiv unei cutii automate in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, respectivul propulsor isi propune sa livreze rotilor aflate pe puntea spate o putere maxima de 500 de cai, in timp ce valoarea din dreptul cuplului... ei bine, nu va trece de 450 de Newton-Metri.

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Aceeasi varianta comercializata de Porsche sub denumirea de 718 Cayman GT4 RS se mai poate lauda, printre altele, si cu o greutate de numai 1.415 kilograme, noua versiune de top a masinii cu motor central din Stuttgart reusind, drept urmare, sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, viteza maxima urca pana la 315 kilometri pe ora - dupa cate se spune.

O adevarata bestie in linie dreapta, respectiva creatie promite sa nu dezamageasca nici daca vine vorba - cumva, despre portiunile virajate, cu timpul de aproape sapte minute si cinci secunde obtinut pe celebrul circuit de la Nurburgring reprezentand principalul argument cu privire la "eficienta" atacarii si distrugerii curbelor, evident.

Disponibil in schimbul unei sume minime de 141.338 de euro - de aproximativ 2.43 ori mai mare comparativ cu pretul modelului de baza 718 Cayman, noul GT4 RS se remarca - din punct de vedere vizual, atat prin pachetul aerodinamic inspirat din motorsport, cat si prin jantele cu prindere centrala din aluminiu sau magneziu. De un tratament extrem de special, in stil racing, s-a bucurat si departamentul interior.

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Porsche 718 Cayman GT4 RS
mai multe