Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard!

Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard!
  • Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata
  • Are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard!
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o transmisie manuala cu sase rapoarte, plus doua diferentiale cu alunecare limitata - unul pentru puntea fata, altul pentru rotile spate.

Compania Toyota continua seria lansarilor spectaculoase, celebrul producator auto din Japonia publicand - in cursul serii de ieri, primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatei variante GR Corolla. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si, totodata, in showroom-uri - la vanzare, inainte de sfarsitul anului curent, respectiva masina adopta o reteta extrem de familiara, ce are ca sursa principala de inspiratie impresionanta versiune GR Yaris.

Prin urmare, propulsia hot-hatch-ului din Tara Soarelui Rasare este asigurata - daca mai trebuia cumva precizat, de un motor turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, modificat insa pentru un set de valori maxime sinonim cu 304 CP si 370 Nm, potrivit unui comunicat de presa.

Toyota GR Corolla

Toyota GR Corolla

Toyota GR Corolla

Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o transmisie manuala in sase rapoarte - unica optiune disponibila la nivelul cutiei de viteze, conform materialului mentionat si anterior, in randurile de mai sus, cu tractiune integrala inteligenta, cu doua diferentiale cu alunecare limitata - unul pentru puntea fata, altul pentru rotile spate. Cu o suspensie special dezvoltata si, nu in ultimul rand, cu discuri de franare ce masoara pana la 14 inch, se pare.

Daca vine vorba - in schimb, despre pachetul estetic, noua Toyota GR Corolla ofera spoilere agresiv stilizate - cu prize supradimensionate de aer, respectiv o evacuare tripla si un difuzor extrem de bine conturat, aripi si praguri proeminente, plus jante din aliaj cu un diametru de 18 inch.

Respectiva masina se mai poate lauda - de asemenea, si cu o tapiterie realizata din piele sintetica, cu insertii de piele intoarsa Brin Naub, cusaturi contrastante, scaune sport si volan cu design cu trei spite. Din peisaj nu vor lipsi insa nici instrumentele de bord digitale - cu aspect unic, nici display-ul central cu o diagonala de opt inch, instalatia audio cu opt difuzoare si amplificator, ce poarta semnatura specialistilor JBL, incarcarea wireless a telefonului etc.

Toyota GR Corolla

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Toyota GR Corolla
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2022