Noua masina este definitia luxului si a excentricitatii. Compania producatoare anunta ca doar vopsirea unei jante dureaza o saptamana

Noua masina este definitia luxului si a excentricitatii. Compania producatoare anunta ca doar vopsirea unei jante dureaza o saptamana
  • Noua masina este definitia luxului si a excentricitatii
  • Compania producatoare anunta ca doar vopsirea unei jante dureaza o saptamana
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu o productie limitata la numai 12 exemplare, fiecare disponibil in schimbul unei sume minime de 1.5 milioane lire sterline.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani si jumatate, cea mai recenta generatie a gamei pe care Bentley o comercializeaza sub denumirea de Continental GTC ocupa un loc fruntas in topul celor mai luxoase si exclusiviste decapotabile ale planetei. Pentru persoanele care isi doresc insa si mai mult decat atat, conducerea companiei cu sediul in Crewe a cerut ajutorul specialistilor celebrului departament de proiecte speciale pe nume Mulliner.

Asa a luat nastere masina cunoscuta sub denumirea de Bacalar, oferita intr-o editie limitata la numai 12 exemplare, fiecare disponibil in schimbul unei sume minime de 1.5 milioane lire sterline.

Bentley Bacalar

Bentley Bacalar

Bentley Bacalar

La baza impresionantului proiect se regaseste, dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, cea mai recenta generatie a gamei pe care Bentley o comercializeaza sub denumirea de Continental GTC, specialistii diviziei Mulliner adaugand insa 750 de noi componente pentru o diferentiere clara. Unele dintre acestea imprumutate de la conceptul EXP 100 GT, prezentat publicului larg in urma cu mai putin de doi ani, care a facut furori cu design-ul sau.

Seria atractiilor principale continua sub capota, acolo unde masina cunoscuta sub denumirea de Bacalar gazduieste o motorizare cu 12 cilindri in W, doua turbine si, capacitatea de sase litri.

Preluata, la randul ei, de la cea mai recenta generatie a gamei pe care Bentley o comercializeaza sub denumirea de Continental GTC, respectiva unitate a primit mai multe imbunatatiri sinonime cu o putere maxima de 659 de cai, suficient pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte. De asemenea, atentia oferita detaliilor de catre specialistii celebrului departament de proiecte speciale pe nume Mulliner nu are limite: vopsirea unei jante dureaza o saptamana!

Intreaga productie a masinii cunoscute sub denumirea de Bacalar a fost vanduta deja, catre clienti din locatii precum Miami si Monaco - deloc surprinzator tinand cont de lipsa plafonului.

Bentley Bacalar

Bentley Bacalar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Bentley Bacalar
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2021