Noul Audi RS7 Dynamic Edition poate fi al tau pentru... 146.045 dolari

Noul Audi RS7 Dynamic Edition poate fi al tau pentru... 146.045 dolari
  • Audi a dezvaluit noua editie speciala Audi RS7 Dynamic Edition
  • Debutul oficial va avea loc in cadrul Salonului de la New York
  • Pretul de pornire se situeaza in jurul sumei de 146.045 dolari
Distribuie pe Facebook

Esti genul de om caruia ii place sa se laude cu pretul "obiectelor" sale? In cazul in care raspunsul tau este unul afirmativ, atunci este impetuos necesar sa faci cunostinta cu cea mai noua creatie a germanilor de la Audi.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala chiar la sfarsitul acestei saptamani, atunci cand mult asteptatul Salon Auto de la New York isi va deschide in cele din urma portile, modelul Audi RS7 Dynamic reuseste sa impresioneze in special datorita pretului sau achizitie, ce se ridica la... 146.045 de dolari. Cum justifica producatorul german diferenta de aproximativ 41.145 de dolari dintre versiunea standard si aceasta editie?

Audi RS7 Dynamic Edition

Clientii noului Audi RS7 Dynamic Edition vor avea la dispozitie posibilitatea de a alege intre patru nuante exterioare diferite - Ibis White, Suzuka Gray, Daytona Gray sau Phantom Black, fiecare dintre acestea urmand a fi servita in compania unor jante pe 21 inci, ce ascund etriere finisate in rosu. De asemenea, nu lipsesc din meniul exterior nici accentele de fibra de carbon aplicate atat partii frontale, cat si partii posterioare a automobilului german.

Deloc surprinzator, cu aceleasi accente de fibra de carbon ne mai intalnim si la nivelul compartimentului motor, dezirabilul material fiind folosit si la decorarea panoului de bord, consolei centrale sau fetelor usilor. Si daca tot am adus in discutie aspectul interior, mai trebuie precizat ca noul Audi RS7 Dynamic Edition se mai poate lauda aici si cu insertii de piele Valcona de culoare neagra, livrate impreuna cu o serie de cusaturi contrastante, realizate in forma de fagure.

Audi RS7 Dynamic Edition

Audi RS7 Dynamic EditionAudi RS7 Dynamic Edition

In ceea ce priveste departamentul tehnic, noutatile majore lipsesc cu desavarsire, editia speciala Audi RS7 Dynamic venind la pachet cu acelasi propulsor V8 twin-turbo de patru litri si 560 de cai putere, capabil sa-i confere automobilului german o acceleratie de la 0 la 96 kilometri pe ora in numai 3.7 secunde. O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala sunt oferite si de-aceasta data in standard, lista cu dotari fiind completata de suspensia Dynamic Ride Control si sistemul de evacuare sport disponibile in mod normal ca optiuni contra-cost.

Asta nu inseamna insa ca noul Audi RS7 Dynamic Edition isi merita pretul de 146.045 de dolari. Mai ales daca tinem cont de faptul ca in schimbul sumei de 151.200 de dolari poti opta pentru un R8 cu motorul V10 de 5.2 litri si 525 de cai putere.

Audi RS7 Dynamic Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi RS7 Dynamic Edition
mai multe