Noul Aventador SV pozeaza printre stele si motoare alaturi de jante custom

Noul Aventador SV pozeaza printre stele si motoare alaturi de jante custom
  • HRE apeleaza la noul Lamborghini Aventador SV pentru a promova jantele HRE S200
  • Supercarul italian ofera un propulsor V12 de 6.5 litri si aproximativ 750 de cai putere
  • Fisa cu specificatii tehnice anunta inclusiv o viteza maxima de peste 350 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Supercarul companiei din Sant'Agata Bolognese a fost ales de americanii de la HRE pentru a promova colectia de jante HRE S200.

Atunci cand nu este preocupat cu recordul circuitului de la Nurburgring, italianul Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce prefera sa isi umple timpul liber avut la dispozitie cu cate o aparitie pe podiumul lumii tuningului.

Asa se face ca supercarul companiei din Sant'Agata Bolognese a fost ales recent de americanii de la HRE pentru a promova colectia de jante HRE S200.

Aceasta este, de altfel, prima tentativa a unei companii de tuning de a imbunatati reteta propusa de italianul Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, reteta care aduce un prim plan un potent V12 de 6.5 litri de 750 CP.

Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce cu jante HRE

Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce cu jante HRE

Alte elemente si detalii care indica faptul ca supercarul companiei din Sant'Agata Bolognese nu are totusi nevoie de nici un fel de modificare constau in...

... ei bine, dupa cum precizam si anterior, in transmisia automata cu sapte rapoarte si sistemul de tractiune integrala care ii asigura italianului Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce o viteza maxima de 350+ kilometri pe ora.

Cat despre sprintul 0 - 100 km/h, supercarul companiei din Sant'Agata Bolognese promite sa duca la bun sfarsit aceasta misiune in numai 2.8 secunde.

Pe plan estetic, italianul Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce atrage atentia in special prin numeroasele prize de aer exterioare, insa nu vor trece neobservate nici spoilerele agresiv-stilizate sau eleronul supradimensionat.

De asemenea, asa cum precizam si anterior, supercarul companiei din Sant'Agata Bolognese pluseaza in cazul de fata cu un set de jante HRE S200, al caror design reuseste ca completeze de minune multitudinea de linii si detalii ce caracterizeaza caroseria.

Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce cu jante HRE

Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce cu jante HRELamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce cu jante HRE

Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce cu jante HRE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce cu jante HRE
mai multe