Noul Batmobil din Batman vs. Superman te va lasa cu gura cascata. Garantat!

Noul Batmobil din Batman vs. Superman te va lasa cu gura cascata. Garantat!
  • Noul Batmobil din filmul Batman vs. Superman: Zorii dreptatii a fost dezvelit oficial
  • Masinaria supereroului nostru favorit se lauda cu blindaj, armament si tehnologie stealth
  • Noul Batmobil promite sa atinga o viteza maxima (estimativa) de 330 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Mitraliere cu gloante de calibrul 50? Bifat! Sisteme de protectie antibalistica si tehnologie "stealth"? Avem si asa ceva! Daca nici una dintre aceste dotari nu se va dovedi insa eficienta impotriva inamicului, noul Batmobil promite sa accelereze pana la 330 kilometri pe ora pentru a-l scapa pe Batman de furia lui Superman.

2016 se anunta un an urias pentru fanii filmelor cu supereroi. Cea mai asteptata pelicula de acest gen este, fara doar si poate, productia Batman vs. Superman: Zorii dreptatii, care va ajunge in cinematografele de pe intreg mapamondul incepand cu data de 25 martie.

In rolurile principale ii avem, bineinteles, pe Batman (Ben Affleck) si pe Superman (Henry Cavill), celor doi mari supereori alaturandu-li-se insa si Wonder Woman (Gal Gadot), Lex Luthor (Jesse Eisenberg) sau Aquaman (Jason Momoa).

De pe marile ecrane nu va lipsi, de asemenea, nici faimosul Batmobil, care a fost complet refacut pentru acest film. Prezentat cu ocazia evenimentului Licensing Expo 2015 desfasurat in Las Vegas, noul model dispune de toate caracteristicile necesare pentru a ne lasa cu gura cascata.

Si acum ne referim in special la liniile si formele dramatic stilizate ale caroseriei, "decorate" cu doua mitraliere ce trag cu gloante de calibrul 50. Dimensiunile sunt si ele la fel de impozante, jucaria lui Batman masurand peste 6 metri in lungime, respectiv 3.65 metri in latime.

In ceea ce priveste interiorul sau, noul Batmobil ne trimite cu gandul la cockpitul unui avion de vanatoare, comenzile pentru sistemele "Active Defense System", "Aerial Scan", "Arming Sequence", respectiv "Launch Indicator" facandu-se principalele vinovate de acest aspect.

Poate ca nu zboara, dar masinaria care il va ajuta pe Batman in confruntarea sa cu Superman promite sa atinga 330 de kilometri pe ora. Si asta in ciuda celor... aproximativ 3.2 tone (3.175 de kilograme, mai exact) ale sale.

Noul Batmobil din Batman vs. Superman

Noul Batmobil din Batman vs. Superman

Noul Batmobil din Batman vs. Superman

Dezvaluirea noului Batmobil pregatit pentru Batman vs. Superman: Zorii dreptatii:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Noul Batmobil din Batman vs. Superman
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2015