Noul Bentley Continental GT Speed, surprins complet necamuflat

Noul Bentley Continental GT Speed, surprins complet necamuflat
Lansat in premiera mondiala la Paris Motor Show 2010, noul Bentley Continental GT Speed ofera in versiunea standard nu mai putin de 575 CP si 700 Nm - cifre stoarse dintr-un motor W12 twin-turbo de 6.0 litri. In cazul in care doresti insa un plus de putere pentru luxosul coupe britanic, ai doua solutii: fie apelezi la un tuner consacrat, fie astepti noul Continental GT Speed - model ce va debuta luna viitoare la Frankfurt Motor Show 2011.
Distribuie pe Facebook

Surprins recent pe strazile Germaniei, versiunea de performanta a celebrului coupe britanic se bucura de o parte frontala usor redesenata, plus noi tips-uri pentru sistemul de evacuare. De asemenea, noul Bentley Continental GT Speed pare sa beneficieze de jante pe 21 inci, disponibile optional pentru modelul standard. Pe scurt, acestea ar fi principalele diferente vizuale intre viitorul Continental GT Speed si recent-lansatul Continental GT. Chiar si asa, nu este cazul sa te lasi pacalit de modificarile subtile operate asupra modelului de performanta.

Noul Bentley Continental GT Speed, surprins complet necamuflat

Diferentele importante se regasesc sub capota, acolo unde urmatoarea generatie a impresionantului Bentley Continental GT Speed va fi propulsata de acelasi W12 twin-turbo de 6.0 litri, modificat insa pentru a dezvolta cel putin 600 cai putere. Asemeni modelului de serie, viitoarea versiune de performanta ar putea beneficia de un sistem de tractiune integrala si o transmisie automata ZF in sase trepte. Ca performante, ne putem astepta la o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4.5 secunde si o viteza maxima de peste 320 km/h.

Noul Bentley Continental GT Speed, surprins complet necamuflat

Noul Bentley Continental GT Speed va fi dezvaluit in toata gloria sa luna viitoare, la Frankfurt Motor Show 2011.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Bentley Continental GT Speed - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 August 2011