Noul BMW M3 Frozen Black readuce negrul mat la moda

Noul BMW M3 Frozen Black readuce negrul mat la moda
Dupa succesul rasunator inregistrat de specialul M3 Frozen Gray, bavarezii de la BMW ne incanta privirile cu un nou reprezentant al curentului "Se poarta culorile mate", botezat M3 Frozen Black.
Distribuie pe Facebook

Vestea buna?

Noul BMW M3 Frozen Black se bucura de un aspect exterior capabil sa cucereasca privirile celor din jur inca de la prima sa aparitie. Principala atractie este reprezentata fara doar si poate de culoarea negru mat, insotita cu succes de multiplele accente de negru gloss - prezente atat la nivelul grilei frontale, cat si la nivelul tips-urilor sistemului de evacuare. Mai mult de atat, pe langa tema speciala prezenta la exterior, ultima creatie a constructorului bavarez beneficiaza si de aceleasi jante pe 19 inci ca versiunea GTS (vopsite in negru, bineinteles), plus un sistem de franare cu etriere finisate intr-un rosu contrastant. De asemenea, noul BMW M3 Frozen Black a fost inzestrat si cu multiple artificii tehnice, precum transmisia cu dublu ambreiaj sau deja-celebrul Competition Package - ce aduce cu sine suspensie mai joasa si o noua setare pentru controlul stabilitatii.

Noul BMW M3 Frozen Black readuce negrul mat la moda Noul BMW M3 Frozen Black readuce negrul mat la moda

Vestea proasta?

Asemeni specialului M3 Frozen Gray, si noul BMW M3 Frozen Black va fi produs in numai 20 de exemplare. In plus, ultima creatie a constructorului bavarez va fi disponibila la vanzare doar pe piata auto din Statele Auto ale Americii. Asadar, frati europeni, BMW ne discrimineaza inca o data!

Noul BMW M3 Frozen Black readuce negrul mat la moda

Combinand insa vestile bune cu cele proaste, ajungem la o singura concluzie - pozitiva, s-ar putea spune: noul M3 Frozen Black este un automobil special si exclusivist, ce combina performantele impresionante recunoscute deja de intreaga planeta cu un aspect impunator, atractiv si o atentie la detalii mai mult decat fascinanta. Totul are insa un pret (de pornire): 79.650 dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW M3 Frozen Black
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2011