Noul BMW M3 pozeaza in nuanta British Racing Green. Cum ti se pare?

Noul BMW M3 pozeaza in nuanta British Racing Green. Cum ti se pare?
  • Un suedez a ales sa-si finiseze propriul BMW M3 intr-o nuanta ceva mai putin obisnuita
  • Super-sedanul bavarez s-a ales, mai exact cu un exterior vopsit in British Racing Green
  • Jantele bi-colore si etrierele aurii completeaza reteta inedita din cazul de fata
Distribuie pe Facebook

Unul dintre numeroasele BMW-uri M3 care au luat calea Suediei se intampla sa fie complet diferit fata de toate celelalte. Si asta pentru ca a ales nuanta British Racing Green atunci cand a venit vorba de finisarea exteriorului.

In timp ce marea majoritate a posesorilor de BMW M3 Sedan a optat sa se limiteze la tonurile clasice de alb, negru sau gri atunci cand a venit vorba de finisarea exteriorului, un suedez a ales sa mearga pe o varianta... ceva mai putin obisnuita, la care nici vorba sa te astepti.

Altfel spus, eroul nostru din nordul Europei a tinut cu tot dinadinsul ca propriul sau exemplar sa fie vopsit la exterior intr-o nuanta de British Racing Green, intalnita mai degraba pe modelele celor de la Aston Martin, Bentley sau Jaguar decat pe un automobil german.

BMW M3 Sedan in British Racing GreenBMW M3 Sedan in British Racing Green

Curajosul suedez a mai optat, de asemenea, si pentru inlocuirea cromului de la nivelul geamurilor laterale cu un negru stralucitor, jantele bi-colore si etrierele aurii din dotarea sistemului de franare carbon-ceramic completand inedita reteta ce insoteste BMW-ul din cazul de fata.

In ceea ce priveste interiorul, lipsa fotografiilor care sa surprinda acest aspect nu ne face deloc viata usoara, insa parca putem observa prin parbrizul generos o combinatie clasica si constranstanta de alb (sau sa fie oare gri?!), plus negru.

Referitor la partea tehnica, in cazul in care aceasta a scapat neatinsa, propulsia este asigurata de o unitate bi-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, ce produce undeva in jurul a 431 de cai putere si 550 de Newton-Metri.

Cum in cazul de fata pare sa se fi optat pentru transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj disponibila optional, ineditul M3 Sedan finisat in nuanta British Racing Green ar trebui sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 4.1 secunde.

Sursa Foto: f80.bimmerpost.com

BMW M3 Sedan in British Racing Green

BMW M3 Sedan in British Racing Green

BMW M3 Sedan in British Racing Green

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M3 Sedan in British Racing Green
mai multe