Noul BMW M4 Convertible debuteaza luna viitoare

Noul BMW M4 Convertible debuteaza luna viitoare
  • Noul BMW M4 Convertible debuteaza luna viitoare, la New York
  • Decapotabila bavareza va oferi un 3.0 twin-turbo de 431 CP
  • Viteza maxima va fi si de-aceasta data limitata la 250 km/h
Distribuie pe Facebook

Versiunea decapotabila a noului BMW M4 Coupe va debuta in premiera mondiala luna viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la New York, conform ultimelor zvonuri din industrie.

Noul X4 nu este singura surpriza pregatita de bavarezii de la BMW pentru vizitatorii Salonului Auto International de la New York. Tot in cadrul evenimentului de peste Ocean, ce urmeaza a-si deschide larg portile chiar la mijlocul lunii viitoare, oficialii companiei germane vor mai dezvalui in premiera mondiala si versiunea decapotabila a recent lansatului M4 Coupe.

BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion

Noul BMW M4 Convertible, caci despre el este vorba, se poate lauda pentru inceput cu o motorizare motorizare twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, numai buna pentru a pune celui aflat la volan undeva in jurul a 431 cai putere si 550 Newton-Metri. Transmisia manuala cu sase rapoarte va fi oferita si de-aceasta data in standard, in timp ce o cutie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj va fi disponibila in mod optional.

BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion

De asemenea, nu vor lipsi de pe fisa cu specificatii tehnice nici sistemul de tractiune spate, suspensia sport sau kitul de franare conceput dupa masura valorilor maxime regasite sub capota, noul BMW M4 Convertible fiind astfel asteptat sa ofere o serie de performante similare celor intalnite la versiunea Coupe. Iar cand spunem similare ne referim la o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.5 secunde, plus o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora.

BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul vizual, noul BMW M4 Convertible promite sa iasa in evidenta prin exact aceleasi picanterii stilistice precum varianta cu acoperis fix, ceea ce inseamna ca lista cu atractii principale va include si in cazul de fata prize frontale supradimensionate, o capota proeminenta a motorului, extensii pentru aripile laterale, difuzor de aer inclus in echiparea spoilerului posterior si, nu in ultimul rand, un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M4 Convertible - Noi Poze Spion
mai multe