Noul BMW M5, asa cum nu o sa-l vezi niciodata pe strada. Cum arata modelul de 600 CP vopsit in rosu Ferrari sau verde Java

Noul BMW M5, asa cum nu o sa-l vezi niciodata pe strada. Cum arata modelul de 600 CP vopsit in rosu Ferrari sau verde Java
  • BMW a lansat un nou M5 la sfarsitul anului trecut
  • Automobilul bavarez ofera in premiera tractiune integrala
  • Sub capota a fost montat un motor V8 de 600 CP
Distribuie pe Facebook

Chiar daca marea majoritate a clientilor va merge pe banalele nuante de alb, negru sau gri, BMW ofera noul M5 xDrive si in culori... ceva mai vii.

Despre cea de-a sasea generatie a modelului BMW M5 s-au spus si scris atat de multe in ultima perioada de timp incat aceasta chiar nu mai are nevoie de niciun fel de introducere ori prezentare.

Chiar si asa, tinem sa reamintim ca automobilul dezvaluit la sfarsitul anului trecut ofera in premiera absoluta un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului, capabil sa livreze intreaga de putere doar puntii spate la simpla apasare a unui buton.

Sub capota, primul BMW M5 xDrive din istorie pastreaza motorul V8 de 4.4 litri al generatiei F10, cu mentiunea ca unitatea echipata cu doua turbine dezvolta acum o putere maxima de 600 CP.

Revenind la partea legata de surprizele automobilului dezvaluit la sfarsitul anului trecut, acesta lucreaza alaturi de o automata traditionala in opt rapoarte, spre deosebire de modelul anterior, care se bucura de serviciile unei cutii dublu ambreiaj si sapte trepte de viteza.

Puse cap la cap, ingredientele care formeaza reteta tehnica a noului BMW M5 F90 si permit modelului de inalta performanta sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de numai 3.4 secunde.

In acelasi timp, automobilul dezvaluit la sfarsitul anului trecut reuseste sa sprinteze pana la 200 km/h, cu plecare de pe loc, in 11.1 secunde, pe cand viteza maxima urca pana la 305 km/h acum cand clientul opteaza pentru pachetul M Driver disponibil in mod optional.

Acum, daca vine vorba despre aspectul estetic, primul BMW M5 xDrive din istorie merge pe stilul clasic cu spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente si jante supradimensionate.

Pentru persoanele mai pretentioase, departamentul Individual a pregatit o gama de culori ceva mai speciale, care accentueaza design-ul impunator al automobilului dezvaluit la sfarsitul anului - fie prin scoaterea mai bine in evidenta, fie prin "intunecarea" lui.

BMW M5 IndividualBMW M5 xDrive in Java Green.

BMW M5 IndividualBMW M5 xDrive in Purple Silk si Java Green.

BMW M5 IndividualBMW M5 xDrive in Long Beach Blue.

BMW M5 IndividualBMW M5 xDrive in Champagne Quartz.

BMW M5 IndividualBMW M5 xDrive in Ferrari Red.

BMW M5 IndividualBMW M5 xDrive in Frozen Black.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW M5 Individual
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2018