Noul BMW M5, asa cum o sa il mai vezi niciodata. Sedanul bavarez a fost vopsit in verde din fabrica

Noul BMW M5, asa cum o sa il mai vezi niciodata. Sedanul bavarez a fost vopsit in verde din fabrica
  • Noul BMW M5 este pus in miscare de o motorizare V8 cu 600 CP
  • Versiunea Competition ofera o putere maxima de 625 CP
  • Tractiunea integrala se regaseste pe lista cu dotari standard
Distribuie pe Facebook

Printre nuantele mai speciale oferite de berlina germana cu 600 de cai putere sub capota se mai numara si rosul aprins sau negrul mat.

Asemeni celorlalte automobile din gama BMW, si cea mai noua generatie a modelului M5 este disponibila la vanzare intr-o gama variata de culori exterioare. Daca niciuna dintre nuantele "normale" nu te satisface insa pe deplin, ei bine...

... salvarea vine din partea marilor companii de tuning. Sau, daca vrei sa pastrezi totul original, poti consulta in orice moment catalogul de optiuni exclusiviste, creat de oamenii din componenta celebrului departament de personalizare Individual.

Despre un BMW M5 Individual este vorba, de altfel, si in cazul de fata, exemplarul cu pricina iesind imediat in evidenta prin caroseria de culoare verde. La interior, modelul bavarez mizeaza pe o piele in doua nuante diferite, negru si maro.

Sub capota, daca nu s-a umblat cumva la motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri, se ascunde o herghelie formata din 600 de cai putere care, odata livrata tuturor celor patru roti, dezlantuie furtuna. Doar 3.4 secunde dureaza sprintul 0 - 100 km/h.

Nebunia continua cu o acceleratie de la 0 la 200 de kilometri pe ora in 11.1 secunde, iar viteza maxima este de 305 km/h. Daca, evident, clientul opteaza si pentru pachetul M Driver, oferit in mod optional de compania auto germana.

Exista, de asemenea, si o versiune Competition, prin intermediul careia primul BMW M5 cu tractiune integrala din istorie urca la 625 de cai putere. Suficient pentru ca timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h sa coboare la 3.3 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2018