Noul BMW M5, dezvaluit din greseala. Cum arata sedanul de 600 CP al bavarezilor

Noul BMW M5, dezvaluit din greseala. Cum arata sedanul de 600 CP al bavarezilor
  • Noul BMW M5 apare necamuflat intr-una dintre primele imagini ale jocului Need for Speed Payback
  • Automobilul bavarez de inalta performanta va debuta oficial in toamna acestui an, la Frankfurt
  • Sub capota vom regasi un propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri, care produce 600 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Noul BMW M5 apare complet necamuflat intr-una dintre primele imagini oficiale ale jocului Need for Speed Payback. Din greseala, vor bavarezii sa credem.

Chiar daca nu va debuta in fata publicului larg mai devreme de toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto International de la Frankfurt isi va deschide larg portile, noul BMW M5 nu mai reprezinta deja niciun mister pentru nimeni.

Ba dimpotriva: inclusiv oficialii companiei bavareze au recunoscut ca respectivul model de inalta performanta va gazdui in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V si doua turbine, de 4.4 litri si aproximativ 600 de cai putere.

De asemenea, primul comunicat de presa dat in cinstea noului BMW M5 confirma chiar si acele speculatii potrivit carora locul cutiei cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte va fi luat de o automata traditionala cu opt trepte de viteza.

In cele din urma, oficialii companiei bavareze au recunoscut, de asemenea, si ca respectivul model de inalta performanta va renunta - pentru prima oara in cariera sa, la tractiunea spate pentru un sistem 4x4 cu distributie variabila a cuplului.

Asadar, dupa cum spuneam si anterior, noul BMW M5 nu mai reprezinta deja niciun mister pentru nimeni, exceptand cateva necunoscute cu privire la modul in care exteriorul va fi restilizat pentru a pune in valoare cei 600 de cai putere.

O parte din aceasta dilema isi gaseste rezolvarea chiar astazi, respectivul model de inalta performanta aparand complet necamuflat intr-una dintre primele fotografii oficiale ale viitorului joc auto Need for Speed Payback.

Fotografie care, din pacate, prezinta noul BMW M5 intr-un plan mai indepartat si doar din fata, astfel ca singurele detalii observabile constau in capota bombata a motorului V8 bi-turbo de 4.4 litri si prizele uriase de aer ale spoilerului.

Need for Speed Payback - Prima poza

Need for Speed Payback - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2017