Noul Chevrolet Corvette C7 poate fi deja testat! Momentan doar in Gran Turismo 5

Noul Chevrolet Corvette C7 poate fi deja testat! Momentan doar in Gran Turismo 5
In momentul in care fanii isi vor porni sistemele PlayStation3, acestia vor avea sansa de a face parte din istoria modelului Corvette. Chevrolet si Sony Computer Entertainment America, LLC (SCEA) le asigura celor pasionati de jocuri video o experienta de conducere unica, oferindu-le posibilitatea de a descarca prototipul de testare Corvette C7 camuflat in celebrul joc de curse Gran Turismo 5.
Distribuie pe Facebook
Chevrolet si Polyphony Digital Inc., dezvoltatorii premiatei francize Gran Turismo , au colaborat pentru a pune la dispozitie o experienta de conducere autentica cu prototipul celei de-a saptea generatii a modelului Corvette.
In timpul proiectarii prototipului Corvette virtual, s-a acordat o atentie speciala celor mai mici detalii, de la cutele si pliurile camuflajului maleabil utilizat pentru a deghiza designul nou pana la caracteristici de conducere specifice care sunt in prezent adaptate si perfectionate, inainte de lansarea oficiala a autovehiculului in ianuarie.

Chevrolet Corvette C7 in Gran Turismo

"Pana in prezent, doar cei mai priceputi piloti din echipa Corvette au testat limitele prototipurilor pe unele dintre cele mai dificile piste din intreaga lume," a declarat Chris Perry, vicepresedinte de marketing la nivel global in cadrul Chevrolet. "Datorita acestei colaborari unice cu Gran Turismo, Chevrolet poate, pentru prima data, sa le asigure celor pasionati de autovehicule de performanta o experienta de conducere atat de exclusivista."

Toate cele sase generatii anterioare ale modelului Corvette au fost puse la dispozitia jucatorilor de Gran Turismo inca de la aparitia jocului, acest model Chevrolet fiind in continuare unul dintre cele mai populare masini de curse. Prototipul de testare Corvette C7 camuflat poate fi descarcat imediat si fara costuri suplimentare din PlayStation Store de pe sistemul dumneavoastra PlayStation3 si poate fi condus pe unele dintre cele mai cunoscute piste de curse din lume, inclusiv Daytona International Speedway si celebrul circuit Nurburgring - una dintre suprafetele de testare utilizate pentru evaluarea dinamicii de conducere a noului Corvette.

Chevrolet Corvette C7 in Gran Turismo

"Gran Turismo a fost martorul multor premiere, iar noi suntem incantati sa intram intr-un parteneriat cu Chevrolet pentru o alta premiera - sa aducem pentru prima data un prototip Chevrolet intr-un joc de curse," a declarat Kazunori Yamauchi, Presedintele Polyphony Digital Inc. "Fiind pasionati de autovehicule, ne face placere sa le asiguram fanilor acest nivel extraordinar de acces la cea de-a saptea generatie a modelului Corvette, un lucru ce nu ar fi fost posibil in alte conditii."


Chevrolet Corvette C7 in Gran Turismo 5


Distribuie pe Facebook
mai multe