Noul Ferrari F620 GT debuteaza la Geneva, beneficiaza de 700 cai putere

Noul Ferrari F620 GT debuteaza la Geneva, beneficiaza de 700 cai putere
Oare-am mentionat pana acum ca 2012 va fi un an extrem de aglomerat pentru italienii de la Ferrari? Conform ultimelor zvonuri ce vin chiar dinspre Maranello, celebra companie de automobile pregateste lansarea a nu mai putin de trei modele diferite, primul dintre acestea urmand a debuta chiar la inceputul lunii viitoare, odata cu startul Salonului Auto de la Geneva.
Distribuie pe Facebook

Ca inginerii de la Ferrari lucreaza la un inlocuitor pentru deja-celebrul 599 GTB Fiorano, nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Conform ultimelor informatii sosite din interiorul companiei italiene, dezvoltarea si testarea viitorului supercar din Maranello a ajuns la sfarsit, debutul urmand a avea loc chiar la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Mai mult de atat, tot multumita acelorasi surse, astazi facem cunostinta si cu ceea ce se zvoneste a fi prima schita oficiala a noului Ferrari F620 GT - asa cum ar putea fi botezata ultima creatie a constructorului italian. De asemenea, din meniul pus la dispozitie de oameni din interiorul companiei din Maranello nu lipsesc nici savuroasele informatii tehnice cu care se va lauda cel mai nou supercar Ferrari.

Mai exact, lucrurile stau in felul urmator: Pentru inceput, viitorul F620 GT se va bucura in continuare de o motorizare cu 12 cilindri in V, montata in partea din fata. Pentru a fi insa mai specifici, tinem sa precizam ca viitorii clienti vor primi acelasi motor V12 de 6.3 litri ce propulseaza si recent-lansatul FF, unitatea in cauza urmand a fi insa modificata pentru a livra celui aflat la volan aproximativ 700 cai putere. Sau poate chiar putin mai mult de atat.

Asa cum era de asteptat, intreaga putere va fi livrata rotilor spate prin intermediul unei transmisii cu sapte trepte si dublu ambreiaj, lista cu bunatati tehnice urmand a fi completata de un diferential spate blocabil. Drept urmare, ne putem astepta ca viitorul Ferrari F620 GT sa fure de la impresionantul 599 GTO titlul de cel mai puternic si mai rapid Ferrari de strada construit vreodata. In plus, anticipam si o presiune uriasa pusa pe umerii noului Lamborghini Aventador LP700-4.

Intr-o alta ordine de idei, succesorul modelului Ferrari 599 GTB Fiorano se anunta un automobil absolut fantastic.

Distribuie pe Facebook
mai multe